**TVEDESTRAND: Vanskelig gjest

23.14:** Tollboden i Tvedestrand har en vanskelig gjest de gjerne ville ha vekk. Patruljen rykket ut og fjernet en person som var uønsket på stedet.

**ARENDAL: Lagde bråk

23.14:** En mann (42) som var uønsket på en adresse i Barbu måtte fjernes av politiet. Det viste seg at mannen også var i besittelse av pepperspray. 42-åringen ble satt i politiarresten.

**ARENDAL: Nektet å høre

23.57:** En gjest (27) ved utestedet Sisters i Nedre Tyholmsvei nektet å høre på vaktene og politiet da han ble bedt om å fjerne seg. Dermed gikk turen rett til politiarresten.

**SØGNE: Mann i sjøen

00.28:** Politiet fikk melding om mann som hadde hoppet på sjøen ved Høllen brygge. Ambulanse, politi, lokalt brannvesen og dykkere fra Kristiansand rykket ut mot stedet. Da politiet kom fram var det mørkt og uoversiktelig, men politiet fant etter hvert den aktuelle personen på land i god behold.

**KRISTIANSAND: Ruskjøring

01.00:** En bil ble stanset i Jørgen Moes gate. Sjåføren, en kvinne (32), ble mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand og ble fremstilt for å avgi utvidet blodprøve på legevakta. En mann (40) som var passasjer i bilen er tatt i forbindelse med funn av narkotiske tabletter i bilen. Begge er satt i politiets arrest.

**ARENDAL: Hissig gjest

01.08:** En hissig og vanskelig gjest utenfor Havnepuben skapte hodebry for politiet. Mannen, en polakk (29), var så ustyrlig at politiet så seg nødt til å bruke pepperspray mot mannen. Han ble anmeldt.

**ARENDAL: Truet vakt

02.34:** En mann (24) truet en vakt ved 7/Eleven i Arendal. Mannen ble anmeldt.

**SONGDALEN: Promillekontroll

03.58:** En lokal politipatrulje sjekket 13 biler i promillekontroll på E 39 ved Brennåsen. Ingen var alkoholpåvirket.

**BIRKENES: Trafikkontroll

23.30-02.00:** En lokal politipatrulje på Strøget i Birkenes holdt kontroll. En mannlig bilist (21) ble anmeldt for burning, altså uvettig kjøring. Mannen erkjente forholdet og vil få en reaksjon fra politiet.

**VENNESLA: Innbrudd

09.29:** I løpet av natta har det vært innbrudd hos Egon frisør i Sentrumsveien. Vekslepenger og en laptop er stjålet.

**SONGDALEN: Promillekontroll

09.37:** Politiet promillekontrollerte 50 bilister ved Farvannet. Ingen hadde promille.

**TVEDESTRAND: Diesel-tyveri

13.51:** 300 liter diesel er stjålet fra et firma på Lunde i Tvedestrand. Det skal ikke være det første tyveriet fra bedriften.

**LYNGDAL: Skilttyveri

13.53:** En bilist har fått frastjålet begge skiltene fra parkeringsplassen utenfor Rosfjord strandhotell.