**KRISTIANSAND: Uten lappen

12.00:** Utrykningspolitiet stoppet en bil på E 39 vest for Kristiansand. En mann (31) fra Telemark ble anmeldt.

**VENNESLA: Innbrudd

13.51:** En person møtte opp på lensmannskontoret i Vennesla og meldte om innbrudd i en leilighet i Lundeveien. En Playstation og en del cd-er ble stjålet. Politiet rykket ut og gjorde åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Brann i rullestol

14.03:** Det ble meldt om brann i Lillegate 4. Det viste seg å være brann i en elektrisk handikapbil. Personen tok seg ut av kjøretøyet uten skader. Brannårsaken er ukjent.

**KRISTIANSAND: Mistet lappen

14.18:** Utrykningspolitiet tok førerkortet fra en mann (51) etter at han kjørte i 109 km/t i 70-sonen ved Hellemyr i Kristiansand.

**ARENDAL: Arbeidsuhell

14.40:** En mann (55) fikk fingeren i klem ved Nymo på Eydehavn. Politi og ambulanse rykket ut. Mannen ble kjørt til Sørlandet sykehus Arendal.

**FLEKKEFJORD: Hærverk

14.53:** Det meldes om hærverk i en båt ved Vallesfjord i Flekkefjord. Noen har vært inne i et båthus. Ledningen til konsollen og en splint er fjernet. Politiets melder mente at gjerningspersonene må ha tatt seg fram via sjøveien.

**ÅMLI: Pumpestikk

15.01:** Esso-stasjonen melder om pumpestikk. Det er uklart hvilken bil som var involvert.

**FROLAND: Falske skilter

15.07:** En bil ble kontrollert av politiet i Osedalen. Det viste seg at bilen var påsatt falske skilter. Vedkommende som eier, en mann (24), bilen ble anmeldt for dokumentfalsk. En kvinne (29) som var passasjer i bilen ble anmeldt for besittelse av narkotiske tabletter.

IVELAND: Uregistrert bil

En mann (24) ble stoppet i bil uten registreringsnummer på Vatnestrøm i Iveland. Mannen ble anmeldt.

MANDAL: Skilttyveri To skilter montert på en russebil ved Furulunden i Mandal meldes stjålet. Tyveriet har skjedd i tidsrommet 29. april til 11. mai. Skiltene har nummer UX38929 og tilhører en Chevrolet G-30. **SIRDAL/FLEKKEFJORD: Motorsykkel av veien

18.11:** Trafikkuhell på veien mellom Sira og Tonstad. To motorsykler har kjørt i følge. I en kurve på grusveien har den ene MC-en kjørt av veien. Føreren er lettere skadet.

**VENNESLA: Motorsykkelulykke

18.42:** Se egen sak:

**KRISTIANSAND: Biltyveri

19.31:** Politiet får melding om at en sølvfarget Subaru Forrester er stjålet fra båthavna på Kuholmen i Kristiansand.

**SPANGEREID/LYNGDAL: Innbrudd i bil

19.37:** Meldt innbrudd i bil parkert i lomme mellom Spangereid og Lyngdal. Kan tyde på at det er borttatt nøkler til bileiers bolig og til arbeidsplassen.

**KRISTIANSAND: Kjente på dører

20.10:** Politet har fått en klage på at en person skal gå og kjenne på dører i Gyldenløves gate. Han var noe beruset og politiet ba ham forlate stedet.

**GRIMSTAD: Kjørte ulovlig

20.51:** Patrulje i Grimstad stoppet en moped. Mopedføreren, en 16 år gammel gutt fra Fevik, ble tatt for å kjøre moped uten å ha sertifikat for dette.

**KRISTIANSAND: Port brutt opp

20.51:** Melding om en person som har vært inne på et privat bakrom. Han skal ha brutt opp porten til bakrommet. Den 41 år gamle mannen fra Kristiansand var beruset og har blitt anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Kjørte uregistrert bil

22.02:** En 20 år gammel dame fra Grimstad ble stoppet på Lillesandsveien i en uregistrert bil. Kvinnen er anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Høy musikk

22.06:** Politiet har mottatt en klage på høy musikk fra en adresse på Grønnjordet i Grimstad. Politiet har vært på stedet og bedt personene på adressen om å dempe seg.