**MANDAL: Høy musikk

00.11** fikk politiet en klage på høy musikk ved en adresse i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet for å avslutte spetakkelet.

**GRIMSTAD: Kjørt hjem

00.12** kom en patrulje i Grimstad over en person som de mistenkte å være ruset på noe annet enn alkohol. Etter en nærmere sjekk kunne de konkludere med at de tok feil, og kjørte vedkommende hjem.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.13** fikk politiet flere klager på høy musikk fra et arrangement på Dvergsnes. Politiet har ikke hatt kapasitet til å sjekke det ut.

**GRIMSTAD: Mulig promillekjører

00.20** fikk politiet melding om en mulig promillekjører i Grimstad. Politiet fikk en beskrivelse av bilen og har hatt patruljer ute for å se etter den uten å lykkes.

**KRISTIANSAND: Heftig krangel

00.49** fikk politiet melding om en heftig krangel i en leilighet på Grim. Det skal ha vært mye hyling og skriking og muligens noe inventar som ble ødelagt. Men hendelsen var 20 minutter gammel da politiet ble varslet om den og en av partene hadde forlatt stedet. I og med at situasjonen sånn sett hadde roet seg ned hadde ikke politiet resurser å bruke på dette, men de har orientert barnevernet om hendelsen, og det er mulig de følger den opp.

**ARENDAL: Drivende jolle

01.11** fikk politiet melding fra en person som hadde sett en jolle kommet drivende forbi huset hans på Nedenes. Motoren var fjernet fra båten. Melder tok hånd om båten, og opplyser også om at han har en formening om hvem som eier den. Politiet vil prøve å komme i kontakt med eier i løpet av dagen.

**MANDAL: Overstadig beruset

01.33** fikk politiet tips om en at en beruset mann lå rett ut i Store Elvegate i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at mannen hadde noen skader i tillegg til å være overstadig beruset. Politiet klarer ikke å få ut stort av mannen om hva som har skjedd, og det er derfor uklart om han har falt og skadet seg, eller om noen andre har skadet ham. En ambulanse tok etter hvert hånd om mannen.

**ARENDAL: Bortvist

01.33** måtte politiet bortvise en mann som nektet å forlate et utested i Arendal.

**ARENDAL: Krangel

01.38** kom en patrulje i Arendal over to personer som kranglet på utsiden av et utested på Langbrygga. Krangelen hadde startet inne på utestedet etter at den ene parten skulle ha forulempet kjæresten til den andre. De to involverte har vær sin versjon av hva som har hendt, og de blir derfor oppfordret om å eventuelt anmelde forholdet på dagtid.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvert

01.42** ba dørverten på Havana politiet om bistand etter at en gjest skulle ha slått til en dørvert på stedet. En 22 år gammel mann ble pågrepet og plassert i arresten. Han anmeldes for å ha laget bråk på stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

01.43** fikk politiet melding om en meget beruset kvinne i Vestre Strandgate. En patrulje ble sendt til stedet og de fikk tak i vedkommende. Hun ble til slutt sendt hjem i en drosje.

**RISØR: Slagsmål

01.54** fikk politiet melding om et slagsmål i sentrum av Risør. Da politiet kom til stedet hadde gjerningspersonene forsvunnet fra stedet. Ingen skal ha blitt skadet i slagsmålet.

**ARENDAL: Slått til på 7-Eleven

01.55** fikk politiet melding om at en mann var blitt slått til i det han gikk inn på 7-Eleven i Arendal. Det var flere vitner til hendelsen. Fornærmede ble tatt hånd om av en ambulanse, mens gjerningsmannen ble plassert i arresten.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.58** fikk politiet melding om slagsmål ved hovedinngangen til Caledonien. Da politiet kom til stedet var alt rolig, men en person ble bortvist.

**KRISTIANSAND: Tissetrengt

02.03** ble en person anmeldt for å ha urinert opp etter en husvegg i Vestre Strandgate.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.20** fikk politiet melding fra en kollega som nettopp hadde gått av vakt. På Hisøya hadde han havnet bak en moped som vinglet voldsomt og til slutt veltet. Han tok hånd om mopedisten og fikk etter hvert bistand av en politipatrulje. Mopedisten, som er en 17 år gammel gutt, var åpenbart beruset og blir anmeldt for promillekjøring. Politiet tok han med seg til legevakten for en utvidet blodprøve. Politiet varslet også guttens foreldre.

**FLEKKEFJORD: Krakilsk mann

02.44** fikk politiet melding om at en mann gikk rundt i Flekkefjord og slo på alt som han kom over av gjenstander. En politipatrulje var å kikket etter mannen i det aktuelle området, men kunne ikke finne han.

**KRISTIANSAND: Steinkasting

02.53** fikk politiet melding om at to menn kastet stein på Nottos pølsekiosk. Politiet har vært på stedet, men kunne ikke finne noe skadeverk. Politiet påtraff også de to personene, og har notert ned personalia for sikkerhets skyld.

**ARENDAL: Flaskekasting

03.08** fikk politiet melding om en uoverensstemmelse mellom to personer i Kittelsbukt i Arendal. En tredje person skal også ha blandet seg inn, og han fikk en flaske kastet etter seg. Ingen kom til skade, og ingen vil anmelde saken.

**BIRKELAND: Full dame i blomsterbed

03.13** fikk politiet melding om en beruste dame som hylte og skreik i sentrum av Birkeland. En patrulje ble sendt til stedet, og de fant kvinnen i et blomsterbed. Hun ble kjørt hjem til Grimstad av patruljen.

**KRISTIANSAND: Slått til

03.16** møtte en mann opp på politistasjonen i Kristiansand med et kutt i overleppen. Han fortalte at han var kommet i diskusjon med tre afrikanere på Torvet, og at en av dem hadde slått til han i ansiktet slik at leppa sprakk. Han ble kjørt til legevakten for behandling, og vil anmelde forholdet på dagtid.

**ARENDAL: Måtte avslutte fest

05.54** etter å ha fått flere klager på en fest på Nidelvåsen i Arendal måtte politiet til slutt avslutte festen.

**MANDAL: Beruset person

03.36** fikk politiet klage på en beruset person i Kirkeveien i Mandal. En patrulje ble sendt til stedet og de fant en mann som lå rett ut i gaten. Vedkommende var både full og forslått etter å ha falt på stedet, og han ble kjørt til legevakten for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Vold

03.33** fikk politiet melding fra en beboer i Gyldenløves gate som fortalte at han var blitt usatt for vold i sitt eget hjem. Navngitte personer skulle ha tatt seg inn i leiligheten hans og utført volden. Vedkommende ble kjørt til legevakten for en sjekk, og nå venter politiet på en eventuelt anmeldelse fra mannen.

**KRISTIANSAND: Drukkenskapsarresten

03.38** kom en politipatrulje over en åpenbart beruset person i Tollbodgaten. Vedkommende ble plassert i drukkenskapsarresten.

**VENNESLA: Amfetamin og øks

03.45** kom en politipatrulje over en mann som var i besittelse av en brukerdose med amfetamin og en øks i Sentrumsveien i Vennesla. Han blir anmeldt for dette.

**MANDAL: Innbruddsalarm

04.41** gikk innbruddsalarmen i Kvisla barnehage i Mandal. Politiet rykket ut til stedet, og det viste seg at et vindu var blitt brutt opp. Det var ingen personer å se, og det kan virke som at gjerningspersonene stakk av før de kom seg inn i barnehagen.

**LILLESAND: Høy musikk

06.25** fikk politiet klage på høy musikk fra en adresse i Lillesand. Politiet reiste ut til stedet og vertskapet fikk klar beskjed om å dempe seg umiddelbart.

**KRISTIANSAND: Beruset person

06.36** fikk politiet melding om en beruset person som la seg ned foran drosjene ved stasjonen Kristiansand. En patrulje ble sendt til stedet, og da vedkommende ikke klarte å gjøre rede for seg ble han tatt med inn til drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.28** En bileier melder om at det har vært innbrudd i bilen hans i Kjempeveien. Glassruta i førerdøra er knust, men det er uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Kjørte på rådyr

10.17** En bileier fortalte at han hadde kjørt på et rådyr på Flosta. Rådyret hadde stoppet opp et øyeblikk etter påkjørselen, før det fortsatte til skogs. Viltnemnda er varslet.

ARENDAL/TVEDESTRAND: BMW kjørte farlig på E 18

GRIMSTAD: Stjal kjøttvarer fra dagligvarebutikk

**FARSUND: Stjal pose fra ung jente

11.27** En ung jente hadde en bærepose med rideutstyr hengende på mopeden mens hun var inne på en bensinstasjon. Da hun kom ut igjen var posen stjålet. Politiet har sett på overvåkningsvideoen fra stedet, uten å gjenkjenne personen. Men de har et navn å gå etter som kan være tyven.

**ARENDAL: Stjal bil

11.45** En sølvfarget Volkswagen Golf er stjålet fra Rossedalen. Bilen er en 2000-modell og har nummer PC 94492. **KRISTIANSAND: Bråk i hus

13.01** Det ble meldt om bråk fra et hus på Fidjane. Operasjonssentralen hadde ikke fått tilbakemelding fra politipatruljen på stedet da fvn.no sist var i kontakt med dem.

**GRIMSTAD: Høylytt krangling

13.12** Politiet har fått flere meldinger om at tre-fire personer skriker og skråler på Kirkeheia. Ifølge politiet er det mest sannsynlig et drikkelag som står for støyen.

BIRKENES: To sendt til sykehus etter heisdrama

**KRISTIANSAND: Båt fikk motorstopp

14.57** En båt fikk motorstopp utenfor Kjevikstranda. Båten ble hjulpet til land av en annen båt.