**GRIMSTAD: Husbråk

0015:** Politiet dempet gemyttene mellom partene i en høylydt krangel i en privat bolig i Grimstad sentrum.

**ARENDAL: Kastet loss

0051:** To menn på 21 og 24 år fant det åpenbart fornøyelig å løsne fortøyningen på en båt i Pollen. Politiet så ikke humoren i dette, og gav klar beskjed til herrene om sitt syn på saken, og ba dem fjerne seg fra sentrum.

**MANDAL: Båtkontroll

0115:** Politibåten har kontrollert 15 båter i elva og i skjærgården, men bare ett forenklet forelegg ble utferdiget for kjøring innenfor badebøylen.

**ARENDAL: Slåssing

0208:** Ved Langbryggen ble en 21 år gammel mann slått og brillene knuste. En 24 år gammel mann er mistenkt for voldsutøvelsen og vil bli anmeldt torsdag morgen.

**SØGNE: Sommerfest

0308:** En privatfest forstyrrer naboer og politiet sørger for at de feststemte reduserer støynivået.

**MANDAL: Bråkmaker

0322:** En 19 år gammel mann var involvert i flere tilløp til ordensforstyrrelse. Politiet formante ham om å slutte, og å fjerne seg.

**KRISTIANSAND: Sommerfest2

0458:** Politiet har fått melding om støyende aktivitet i Kvadraturen, rykker ut og ber tre personer som fortsatt sitter på en terrasse om å dempe seg noe.

**KRISTIANSAND: Falsk alarm

05.00:** Brannalarm i Markens gate. Politi og brann rykket ut. De konstaterte raskt at meldingrn ikke var reelt. Årsak: teknisk feil.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

07.18:** Melding om innbrudd i løpet av natten hos Aker Solutions i Vesterveien.

— Vi rykker ut til stedet for åstedsundersøkelse, melder operasjonsleder Atle Loven i Agder politidistrikt klokka 7.18. — Det er snakk om løsøre som Tv-er og slikt, som er forsvunnet fra stedet. Samtidig er det rotet en del rundt i bygget, så det kan være at de senere oppdager at andre ting er forsvunnet, tilføyer operasjonsleder Per Kristian Klausen klokka 8.22. **KRISTIANSAND: Grov tyveri

08.23:** Grovt tyveri fra bedriften Norengros/Gustav Pedersen på Vige. Det er stjålet bærbar PC og PC-skjerm. Åstedet undersøkt av politiet.

**TVEDESTRAND: Stakk fra ulykke

08.39:** Hovedgata. Stor hvit bobil stakk fra et trafikkuhell. Politiet ser etter bilen. Ingen personskader.

— Det påkjørte "kjøretøyet" er en motorisert overbygget rullestol som stod parkert, opplyser Klausen.

**KRISTIANSAND: Brann var olje

09.49:** 110-sentralen melder at brannvesenet rykker ut til en bilbrann ved Rige.

— Det viste seg å være på Hellemyr. Røyken var fra olje som sprutet ut siden bilfører ikke hadde satt i peilepinnen, opplyser 110-sentralen til Fædrelandsvennen klokka 09.58. **BIRKENES: Trafikkuhell

10.56:** Vogntog sperrer deler av riksvei 41. Les mer i egen sak.

**MANDAL: Arbeidsulykke

11.44:** Russer skadd i ulykke ved Gismerøya. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Bedrageriforsøk

12.00:** En gruppe personer med utenlandsk opprinnelse er på farten. De hevder å være eksperter på sliping av kniver og herding av stål.

— Bedrageriforsøk. Dette er en kjent metode for å bedra folk for store pengesummer, advarer operasjonsleder Per Kristian Klausen.

**ARENDAL: Tok biltyven

14.23:** Politiet får inn melding om at det fra Strømsbusletta er stjålet en Mitsubishi Outlander.

— En person er pågrepet i bilen ved sykehuset i Arendal. Siktede er 28 år og fra Arendal, melder Klausen syv minutter senere.