Klausen skulle i 13-tiden lørdag nyte en pizza som var kjøpt ved Meny Albert dagen før. Men 23-åringen fra Kristiansand mistet fort lysten på pizza da esken ble åpnet.

pizza3.jpg Foto: Stian Hildebrand Klausen

— Da jeg åpnet pizzaesken så jeg at det lå noe som kunne minne om et stort insekt eller et tøystykke. En svart klump, inni plasten rundt maten, sier Klausen.

Spesielt

Kristiansanderen har tatt flere bilder av gjenstanden, og filmet hva som er under plasten. Han likte ikke funnet av det spesielle objektet på maten.

— Jeg tenkte: «Hva er dette her?» Et slags insekt var første innfallet mitt. Det var noe ruglete på den ene siden, sier Stian Hildebrand Klausen.

Gjenstanden er rundt 2,5 centimeter lang. Big One-produsenten Orkla Foods Norge ønsker å få objektet tilsendt. Foto: Stian Hildebrand Klausen

— Det kan også se ut som et tøystykke av et eller annet slag. Eller en ulldott med et hårete insekt inni. Æsj, legger han til.

Beklager

Bjørn Brennskag, kommunikasjonssjef i Orkla Foods Norge som lager pizzaen, ber Klausen kontakte dem og reklamere på pizzaen.

— Ut fra bildene er det vanskelig å si hva dette er, men kunden må gjerne sende gjenstanden og pizzaen til oss, sier Brennskag til Fædrelandsvennen.

— Med produksjonsnummer og best før-dato kan vi komme nærmere en løsning på hva dette er. Slike funn skal ikke forekomme hos oss, og vi beklager så mye, legger han til.