— Det var litt mer styr i natt enn det var i går, i tillegg til en del støy og høy musikk. Mange berusede personer har fått beskjed om å oppføre seg ordentlig. Erfaringen min er at denne helgen pleier å være ganske grei, med tanke på at folk har hatt fri i forveien, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Fjernet fra legevakten

10.17:** Politiet måtte bistå legevakten med å fjerne en uønsket person.

**HÆGEBOSTAD: Stesønn i slåsskamp med stefar

06.02:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Far slo mor

04.21:** Les mer i egen sak.

**LYNGDAL: Branntilløp

04.06:** En taklampe begynte å brenne i et hus i Oftebroveien. Huset ble fullt av røyk, men brannen ble slukket raskt. Familien overnatter hos kjente resten av natten.

**ARENDAL: Truet med kniv

03.40:** En 24 år gammel mann ble pågrepet etter å ha truet med kniv på en fest i Molandsveien. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen ble innsatt i arrest og vil bli anmeldt for forholdet.

**FLEKKEFJORD: Bråk på restaurant

02.40:** En 26 år gammel mann lager bråk på en restaurant og slår til en dørvert. Mannen setter seg i tillegg opp mot politiet, og blir kjørt til arrest i Kristiansand. 26-åringen anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Bet politimann

02.40:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Offentlig urinering

02.25:** En mann født i 1984 blir anmeldt for urinering på offentlig sted i Tollbodgaten.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

02.15:** En mann oppfører seg dårlig på en restaurant i byen, og nekter å forlate stedet. Mannen, som er født i 1978, blir kjørt til arrest av politiet.

**ARENDAL: Slåssing

01.43:** To menn blir bortvist fra sentrum etter tilløp til slåssing ved Tyholmen.

**FARSUND: Lugget samboer

01.35:** En 19 år gammel mann lugget sin 18 år gamle samboer, og la henne i bakken. Den mistenkte ble fjernet fra stedet av politiet, som oppretter sak.

**ARENDAL: Nektet å identifisere seg

01.20:** En beruset mann født i 1969 anmeldes for å nekte å oppgi personalia til politiet. Mannen oppførte seg og ufint, og ble kjørt til arrest.

**ARENDAL: Brann i bod

01.07:** En frittstående bod begynte å brenne ved Lystheia på Hisøy. Boden brant ned, og politiet oppretter sak på forholdet.

**RISØR: Beslagla førerkort

01.10:** En 23 år gammel mann ble pågrepet på Vardeveien ertter mistanke om promillekjøring. Førerkortet ble beslaglagt, og mannen ble tatt blodprøve av og anmeldt.

**MANDAL: Offentlig drikking

00.55:** En 20 år gammel kvinne anmeldes for drikking på offentlig sted i Store Elvegate.

**MANDAL: Ble slått ned

00.16:** En mann ble slått ned i Mandal sentrum. Mannen ble kjørt til legevakten av politiet, men hadde ikke synlige skader. Politiet kjenner til gjerningsmannen.