KRISTIANSAND: – Mens han dro gutten mot leiligheten sa han at han skulle ta ham inn og drepe ham, sier Kleven til TV 2.

Sammen med en annen kvinne kom hun tilfeldig forbi da den eldre mannen hadde slått gutten i bakken, sparket løs på ham mens blodet rant, og dro ham med seg mot inngangen til leilighetsbygget i Syd-Kvadraturen.

Les også:

49-åringen har forklart til politiet at grunnen til overfallet var irritasjon over støy fra rullebrettene. Han er siktet for kroppskrenkelse, og har erkjent straffskyld for dette.

Reddet gutten

Silje Hodne Kleiven (21) fortalte tirsdag kveld til TV2 hvordan hun reddet den 14 år gamle gutten som brutalt ble overfalt av en 49-åring som var irritert over støy fra rullebrettet hans. Foto: Skjermbilde fra TV2

— Vi fikk mannen vekk fra gutten og fikk lukket døren, sier Kleven til TV2. Politiet har tidligere opplyst til Fædrelandsvennen at den andre kvinnen på stedet skjøv vekk 49-åringen, og stengte ham inne bak døra til leilighetskomplekset, slik at 49-åringen ikke skulle komme ut og fortsette voldshandlingen.

Kleven tok seg i mellomtiden av 14-åringen som lå blodig og forslått tilbake på gata.

– Når gutten slapp unna med ikke altfor alvorlige skader, så er jo det utrolig bra. Vi skal være glad han lever, sier Silje Hodne Kleven til TV2. ## To kvinner grep inn

Silje Hodne Kleven har ikke avgitt forklaring til politiet om overfallet mandag kveld. Den andre kvinnen som skjøv 49-åringen vekk og stengte døren for ham, har ikke ønsket å si noe offentlig om saken.

49-åringen har forklart i avhør at grunnen til at han dro den forslåtte og blodige gutten inn i leilighetsbygget, var for å ringe foreldrene hans. Mannen ble sluppet fri tirsdag ettermiddag. Uten å kjenne 14-åringen, har han gått med på besøksforbud, etter krav fra guttens foreldre.

Skal avhøres

14-åringen ble utskrevet fra sykehuset i Kristiansand tirsdag. Han er forslått og har smerter i en arm, og kan ha pådratt seg en hjernerystelse, uten at dette er konstatert.

Gutten vil bli avhørt på Barnehuset fredag.