**TVEDESTRAND: Fjernet rute

08.30:** En rute er forsøkt fjernet i en bedrift i hovedgaten i Tvedestrand. Det er usikkert om noe er stjålet fra bedriften.

LILLESAND: Stjal pcer Mellom midnatt og 06.00 er flere bærbare pcer, telefonutstyr og en sort pilotkoffert med papirer stjålet fra en bedrift i Lillesand. Politiet ber folk ta kontakt hvis de skulle bli tilbudt å kjøpe noe i områder.

RISØR: Stjal ett tonn stål I løpet av helgen er det stjålet rundt ett tonn syrefast stjål fra et firma på Akland. Stålet er utformet som 1,5 tommer tykke ringer, og hver ring har en diameter på 60 centimeter. Stålet ble oppbevart på et innelåst område.

GRIMSTAD: Bil stjålet En sølvfarget Ford Sierra er borttatt fra Vikkilen. Bilen har registreringsnummer TV 52663. KRISTIANSAND: Skadeverk på solstudio Flere automater i solstudioet er forsøkt brutt opp en gang i løpet av natt til torsdag.

EVJE: Grovt tyveri Et mindre kontantbeløp og datautstyr er stjålet fra en bedrift på Verksmoen i løpet av natten.

**EVJE: Mistanke om promille

12.16:** Politiet fikk melding om en mulig promillekjører i retning Hægebostad. Politiet har foreløpig ikke fått øye på bilen, som skal være en rød Ford Sierrra.

**KRISTIANSAND: Trillet i parkert bil

12.16:** En bil trillet inn i en parkert bil like utenfor Hotell Ernst. Ifølge politiet ble begge bilene skadet i uhellet, og det oppstod en del trafikale problemer.

— Det var litt kaotisk med en gang. Vi har nå kontaktet eierne, og bilene er fjernet fra stedet, opplyses det ved politiets operasjonssentral.