**ARENDAL: Innbrudd på Café Bove

07.51** I løpet av natta har tyver brutt seg inn gjennom inngangsdøra på kaféen i Østregaten. De har antakelig stjålet penger fra kassa.

**KRISTIANSAND: Smuglet dop på ferja

08.10** Tollvesenet stoppet to menn som hadde tatt ferja til Kristiansand, den ene hadde tre gram hasj med seg, og en andre to gram amfetamin. Mennene er begge er 24 år gamle og fra henholdsvis Kristiansand og Danmark.

**GRIMSTAD: Ung jente kantet på moped

08.15** Ei 16 år gammel jente kantet på mopeden sin i rundkjøringa i Grooseveien. Jenta mistet kontrollen på sykkelen etter å ha bremset ned for en fotgjenger. 16-åringen fikk lettere skader etter veltet.

LINDESNES: Innbrudd i Lindesneshallen

I løpet av natta har det vært innbrudd i idrettshallen. Tyvene har brutt opp et vindu og noen dører. Det er ikke klart hva som er borte, og politiet skal undersøke åstedet i dag.

**KVINESDAL: Kjørte uten førerkort

09.04** En 34 år gammel mann utenbys fra ble stoppet i bil. Bilen hadde dagsprøve-kjennetegn. Det viste seg at skiltene var i orden, men mannen hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for det.

**LYNGDAL: Kostbar kompressor stjålet

09.44** En rød borre-kompressor med nummer XAF 90 ble stjålet fra Bukkesteinan ved riksvei 43. Kompressoren har en verdi på 100 000 til 150 000 kroner. Den er såpass liten at den får plass på en bilhenger. Kompressoren ble stjålet i tidsrommet tirsdag ettermiddag til onsdag morgen.

**EVJE OG HORNNES: Mopedfører (16) kjørte med falske skilter og uten lappen

18.00** Lensmannen på Evje stoppet en gutt som kjørte en moped med falske skilter. 16-åringen hadde heller ikke førerkort. Eierforholdet av mopeden blir undersøkt nærmere.

KRISTIANSAND: Stakk av med datautstyr og anlegg

18.52 Ifra en leilighet på Tinnheia i Kristiansand er det i blitt stjålet datautstyr og musikkanlegg. Politiet har ennå ikke full oversikt over hva som mangler.

**FARSUND: Innbrudd i bil

20.56** På Østre Vatne i Farsund får politiet melding om at det er blitt stjålet en cd-spiller og flere cd-plater fra en bil. Gjerninsgmennene har tatt seg inn i bilen ved å knuse en rute.