KRISTIANSAND: Fvn.no kjenner til at det var fire personer fra casualsmiljet i Kristiansand som møtte sikkerhetsgruppen i Start på Sør Arena tirsdag kveld.

Foreløpig er Start relativt tause om møtet.

— Jeg kan bekrefte at det har vært et møte i sikkerhetsgruppen i Start på stadion, sier Starts sikkerhets- og arrangementsansvarlig Bjørn Berthelsen til fvn.no.

Han vil ikke si hvem som deltok på møtet eller noe særlig om hva som stod på agendaen, annet enn at ingen foreløpig er utestengt fra Sør Arena.

— Det vi har drøftet i kveld er i forhold til de som er i gruppa i Kristiansand - hvilket reaksjonsmønster vi skal bruke, sier Berthelsen.

Etter det fvn.no erfarer, ble de fire personene i casualsmiljøet - supportere som er mer opptatt av å slåss enn å se fotball - forespeilet at sikkerhetsgruppen hadde bevis på at alle fire hadde vært med i slåsskampen i Vågsbygd i Kristiansand før kampen mellom Start og Brann søndag 26. august. Starts representanter skal ha vist til straffen fire personer fikk av Fredrikstad Fotballklubb tidligere tirsdag - utestengelse fra Fredrikstads kamper i drøyt ett år.

De fire i casualsmiljøet i Kristiansand skal imidlertid ha nektet å ha deltatt i slåsskampen. Dermed ble det ingen utestengelse foreløpig.

— Vi håper det kan skje et eller annet i løpet av uka, sier Bjørn Berthelsen.

Videre forteller Berthelsen at Start holder dialog med andre klubber for å få bukt med casuals.

— Vi hadde et møte i forbindelse med Vålerenga-Start med sikkerhetsgruppen i VIF. Vi har diskutert med dem - de har også slitt med dette miljøet. Vi har også diskutert med andre klubber i eliteserien for å få til en ordning som er lik, sier Bjørn Berthelsen.