LILLESAND: Stjal lommebok under Briskeby-konsert Lørdag kveld ble en person frastjålet ei lommebok under Briskeby-konserten.

**ARENDAL: Tyveriforsøk

23.45:** Politiet får melding om et forsøk på båttyveri ved Natokaia. Da politiet kommer til stedet er gjerningsmennene forsvunnet fra stedet. Båten fikk materielle skader, blant annet en ødelagt tenningslås.

**GRIMSTAD: Høy musikk

23.42:** Politiet får klager om støy og høy musikk. En konsert i sentrum er årsaken til dette. Arrangørene har tillatelse fra kommunen.

**SØGNE: Beruset båtfører

00.25:** Ved Høllen stopper politibåten en beruset båtfører. Personen blir anmeldt for promillekjøring.

KRISTIANSAND: På spasertur i Flekkerøyatunnelen

KRISITANSAND: 20-åring slått

01.45: Ved et serveringssted i Vestre strandgate blir en mann i 20-årene slått til. Da politiet kommer til stedet er situasjonen roet ned. Mannen i 20-årene vurderer å anmelde forholdet. En mann i 30-årene er mistenkt i saken.

**KRISTIANSAND: 22-åring anmeldt

02.30:** Poiltiet fikk melding om at en mann var slått ned ved et serveringssted i Vestre strandgate. En 22 år gammel mann fra Kristiansand er anmeldt for vold.

**TVEDESTRAND: Slåsskamp på byen

02.35:** Fra et serveringssted i sentrum meldes det om slåssing mellom flere personer. To menn ble fraktet til akuttmottaket på Arendal sykehus, en med kuttskader og den andre med skader i leppen. Gjerningsmennene er foreløpig ukjente.

**MANDAL: Kjørt hjem

02.38:** Politiet finner en overstadig beruset mann i 40-årene ved en pub i Store elvegate. Mannen ble fraktet hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

02.45:** Politibåten stopper en båt ved Vesterkaia. Det blir tatt en promillekontroll på en mann i 30-årene. Mannen ble anmeldt for promillekjøring.

**RISØR: Drosje til legevakta

02.45:** Politiet får melding fra ambulansen om en person som er slått ned i sentrum. Politiet kommer til stedet og treffer på en mann i 30-årene med skader. Mannen tar drosje til legevakta. En mann i 30-årene er mistenkt for hendelsen.

MANDAL: Jente sparket politimann i magen

**FARSUND: Brann i container

03.05:** Politiet får melding om brann i container ved mc-klubben på Stokke. Brannen blir raskt slukket. Mulig brannårsak er en dårlig slukket engangsgrill.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

03.06:** En mann i 40-årene blir pågrepet av politiet mistenkt for besittelse av narkotika. Politiet finner piller, hasj og amfetamin. Mannen er siktet for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Kranglete busspassasjer

03.17:** Politiet får melding om en kranglete busspassasjer på en buss i Setesdalsveien. Politiet viser personen av bussen. Personen velger å komme seg hjem på egenhånd.

ARENDAL: Savnede 18-åringer funnet

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

03.31:** Politiet gjennomfører en rutinekontroll på en bil i Jegersveien. Politiet finner amfetamin i bilen. En 19 år gammel jente blir siktet for besittelse av narkotika.

**MANDAL: Bil landet på taket

03.31:** En bil ruller rundt og lander på taket i Søren Jaabæks vei. En mann på 28 år og en mann på 21 år blir fraktet til henholdsvis legevakt og sykehus med små kuttskader. Politiet har gjennomført narkotikatest på begge mennene for å være sikre.

**IVELAND: Tjuvlånte bil

03.50:** På Vatnestrøm blir en bil meldt stjålet. Da politiet kommer til stedet er bilen kommet til rette igjen. En 18 år gammel kvinne har tjuvlånt bilen. Kvinnen er mistenkt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken

04.18** En mann ringer politiet og melder fra om et innbrudd. Mannen har selv pågrepet tyven i sitt eget hjem og holder han til politiet kommer til stedet. Politiet tar hånd om en mann i 30-årene. Mannen blir satt i arresten og siktet for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i sentrum

04.35:** Politiet får melding om slåsskamp ved busstasjonen. En 26 år gammel mann har kuttskader i hodet etter slåsskampen. Mistenkte, en 34 år gammel mann, blir satt i arresten.

— Politiet har måttet rykke ut på en masse småting. Det er mange fester med høy musikk og mennesker som drikker litt for mye, sier Asbjørn Enoksen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.