ARENDAL: Tok kvelertak på kona

ARENDAL: 81-åring kjørte ned to skilt

11.47: I Vesterveien i Arendal kjørte en mann over en midtrabatt, og ødelagte to skilt. Det var ingen personskader. Politiet beslaglagte førerkortet til mannen på grunn av hans kjøring. Det viste seg at mannen var født i 1925, og det skal undersøkes om mannen skal inneha førerkort eller ikke.

FLEKKEFJORD: Gutt gjennom frontrute

12.27: Det var på en sykkeltur med klassen at den 13 år gamle gutten kolliderte med en bil. Gutten gikk gjennom frontruta på bilen. Heldigvis brukte 13-åringen hjelm og slapp derfor unna uten store skader. Billisten var uten skyld i ulykken, og ble ikke skadd etter episoden.

SETESDAL: Tysk mc-fører veltet

13.14: Politiet rykket ut da de fikk melding om en mc-ulykke på riksvei 9 i Valle kommune. En av mc-førerne i et tysk turistfølge hadde veltet. Den tyske turisten fikk ingen alvorlige skader.

KRISTIANSAND: Kollisjon ved Grim torv

17.15: Politiet rykket ut da de fikk melding om en kollisjon ved Grim torv. Ingen personer ble skadet, kun materielle skader.

**AUST-AGDER: Moped kolliderte med bil

17.30:** Politiet fikk melding om en mopedulykke. En ung jente kolliderte med en bil, men slapp unna hendelsen uten betydlige skader.

TORSDAG 15. juni:

Mange småbranner på Agder har gjennom hele dagen tatt mye av politiets kapasitet.