**KRISTIANSAND: Tyveri av varer på Shell-stasjon

11:50:** Betjeningen på Shell-stasjonen ved Gartnerløkka i Kristiansand oppdager at noen kan ha forsynt seg godt av varene deres. Etter å ha sett igjennom overvåkningsvideoen melder de inn det som er en mann som forsyner seg grovt av varene deres. Politiet rykker ut og litt senere blir en 27 år gammel mann uten bopel pågrepet av politiet mistenkt for tyveriet.

SØGNE: Båt stjålet

14:40: En båt blir meldt sjålet fra Høllen, Søgne. Båten er av typen finnmorten 5700, og den har en svært kostbar motor på 150 HK Yamaha.

**ARENDAL: Kollisjon

16:40:** Ved Saltrød, Arendal, blir det meldt inn en kollisjon mellom to biler. Føreren av den ene bilen, en dame på 42 år, klager over nakkesmerter etter å smelt inn i den andre bilen. Føreren av den andre bilen, en 20 år gammel gutt kom kjørende på en forkjørsvei, da damen ikke overholdt vikeplikten og la ut i veien.

RANDESUND: Ribb meldt stjålet

19:00: En ribb som var tjoret fast med vaiere, blir kuttet løs og stjålet ved Sodefjed, Randesund. Båten, som er en blanding av gummi og glassfiberbåt, og som i tillegg er veldig utsatt for tyveri, er en svært rask båt av samme type som politibåten, og har en 250 HK Yamaha motor på seg.

**MANDAL: Mopedist stakk av

20:15:** Politiet ønsket i kveld å stoppe en mopedist som stakk av. Politiet noterte ned skiltnummer og eier vil bli oppsøkt, anmeldt og bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Bilsmell i sentrum

23:30:** Politiet får inn melding om en bilkollisjon i krysset av Elvegata og Dronningensgate i Kristiansand sentrum. Politiet rykker ut på stedet, hvor to biler har hatt et sammenstøt med bare noen bulker som synlig resultat. Årsaken til kollisjonen er uviss, men det er ingen personskader som følge av ulykken.