KRISTIANSAND: Farsundsjenta som endte på tredjeplass under årets Farmen på TV2 tror hun ville slått Mikkel Eira i kunnskapskonkurransen dersom hun hadde fått muligheten.

– Jeg hvisket faktisk alle svarene i finalerunden inn i øret til Ole Magnus , og jeg hadde flere riktige svar enn Mikkel, og kunne også klart meg uten kniver, sier Agnethe Salvesen til Farsunds avis.

Salvesen ledet lenge i den avgjørende "inngjerdingskonkurransen" før hun plutselig fikk problemer, og tauet floket seg.

– Det var fryktelig irriterende, men sånn ble det. Men jeg er likevel svært godt fornøyd med innsatsen vår. Av 6.000 påmeldte kom vi til slutt på tredje og fjerde plass. Det er jeg stolt av at vi greide, forteller hun.

Jenta fra Farsund er sammen med sin ektemann Ole Magnus Skretting veldig godt fornøyd med oppholdet på gården i Søgne. At de ikke vant hytte og bil tar hun ikke så tungt.

– Det får heller komme en annen gang. Dessuten har vi jo for så vidt det. Uansett har det vært en svært lærerik og givende tid for oss begge, og jeg føler jeg har vunnet en masse opplevelser. Dessuten tror jeg forholdet har blitt styrket under dette oppholdet, sier Salvesen til Farsunds avis.

Under avslutningen av Farmen kom det frem for de andre deltakerne at flere deltakere hadde jukset med maten under oppholdet. Agnethe la ikke skjul på at hun ble veldig skuffet over juksemakerne.

– Jeg vet faktisk ikke om jeg kunne klart å vinne, hvis jeg visste at jeg hadde brukt skitne triks, slik som vinneren Mikkel (Eira) gjorde, sier hun.

Ekteparet er nå tilbake i hverdagen i Oslo, hvor Ole Magnus Skretting studerer, mens Agnethe arbeider biolog.