**KRISTIANSAND: Uønsket gjest

01.57:** En kvinne varslet politiet om at hun hadde fått en uønsket gjest i leiligheten sin. Ifølge kvinnen nektet mannen å forlate leiligheten. Da politiet dukket var mannen plutselig forsvunnet. Det er ikke mistanke om tyveri.

**SØGNE: Innbrudd i butikk

02.37:** Det var innbrudd i en butikk i Rådhusveien i løpet av natten. Tyvene hadde brutt seg inn gjennom døren med et kubein. Fire personer ble observert ved stedet. Tyvene fikk med seg en kartong fra stedet, men det er foreløpig uklart hva kartongen inneholdt. Da de forstod at de hadde blitt observert, forlot de en søppelsekk med diverse parfymer.

**KRISTIANSAND: Tagget på tog

02.53:** To personer iført grå hettegenser er blitt observert da de tagget på et tog ved jernbanestasjonen. Det var en vekter som meldte i fra til politiet om dette. Taggerne skal ha løpt da de så vekteren, og etterlot seg en bag med blant annet spraybokser.

**ARENDAL: Innbrudd i butikk

03.20:** I løpet av natten ble tre vindu brutt opp fra baksiden av butikken Mesters Lokale. Det er foreløpig uvisst om noe er blitt stjålet.

**VENNESLA: Innbrudd på skole

03.25:** Det var innbrudd på Hunfoss skole i natt. To personer ble observert kjørende fra området på sykkel. På utsiden av skolen lå det en sekk med to PCer. Det er uklart om tyvene fikk med seg noe mer. Tyvene hadde brutt opp et vindu for å komme seg inn på skolen.

EVJE OG HORNNES: Frontkollisjon på Hornnes

FARSUND: Innbrudd på Spinnsheimen I løpet av natten har uvedkommende brutt opp inngangsdøra og stjålet noe verktøy fra Spinnsheimen, som for tiden er under oppussing.

GJERSTAD: Innbrudd på biblioteket Tyver har tatt seg inn og stjålet pc-utstyr. Innbruddet har antakelig skjedd i løpet av natten.

ARENDAL: Kjørte i 122 km/t i 80-sone

UP holdt torsdag formiddag kontroll på riksvei 408 ved Løddesøl. En 31 år gammel mann fra Arendal fikk førerkortet sitt midlertidig beslaglagt etter å ha kjørt 42 kilometer i timen for fort.

LYNGDAL: 15 fikk forelegg på E 39

**VEGÅRSHEI: Innbrudd på hytte

14.00** Det er knust en rute og rotet mye rundt i en hytte på Vatnebu. Det er uklart hva som er stjålet.

**SONGDALEN: Stjal tenningslås

14.41** En tenningslås på en firehjuling er stjålet fra Røyseland i Finsland.

**KRISTIANSAND: To tatt med narkotika

14.43** To Kristiansands-menn på henholdsvis 48 og 46 år ble satt i politiarresten i påvente av avhør etter å ha blitt tatt med mindre mender narkotika på seg i krysset mellom Elvegata og Dronningens gate.

**SONGDALEN: Stjal bilskilt

14.43** Et bilskilt med nummer PX 41728 er stjålet fra en bil som stod parkert utenfor Brennåsen senter.

LYNGDAL: Leter etter gjerningsmann etter vold

**LILLESAND: To på én moped

15.02** Politiet stoppet to personer som kjørte på én moped. Føreren, som er 22 år gammel, hadde heller ikke mopedførerbevis. Mannen er anmeldt for dette og kjøring med to på moped. I tillegg var mopeden i dårlig teknisk stand.

Passasjeren var en 25 år gammel kvinne fra Kristiansand.

**ARENDAL: Innbrudd i bil ved sykehuset

16.08** Noen har forsøkt å bryte opp dørene på en personbil som stod parkert utenfor Sørlandet sykehus i Arendal. De har imidlertid ikke kommet inn i bilen.

**ARENDAL: Innbrudd i bil på Harebakken

16.25** En cd-spiller er stjålet fra en bil som stod på parkeringsplassen ved Harebakken. Tyvene har brutt opp en bildør. Tyveriet har skjedd mellom klokken 07.15 og 15.20. **KRISTIANSAND: Innbrudd hos Amcar-klubben

16.28** Et vindu er knust og en port er brutt opp i klubbens lokaler på Møvik. Det er stjålet bruspenger, og tyvene har rotet mye. Innbruddet har antakelig skjedd i løpet av natta.

**ARENDAL: Stjal kompressor

16.31** Det har vært innbrudd hos et firma på Tromøy, og en kompressor er stjålet.

KRISTIANSAND: Ungdommer tatt for nasking Torsdag ettermiddag ble to menn på 20 og 18 år, samt en gutt på 16 år, tatt for nasking av varer til en verdi av til sammen 135 kroner på Rema 1000 i Tordenskjolds gate. De tre ble tatt med til politistasjonen der de måtte snakke med en fra forebyggende kontor. I tillegg ble vergene kontaktet.

LILLESAND: To kollisjoner på E 18

KRISTIANSAND: Mc mot bil ved Sørlandssenteret

**MANDAL: 15-årig mopedfører anmeldt

18.40** Politiet har i det siste fått mye klager på mopedkjøring i Skjebstad-området, og har derfor holdt en trafikkontroll i området i kveld. En 15 år gammel gutt ble stoppet på en uregistrert moped. Gutten ble kjørt hjem til faren sin, og vil bli anmeldt for forholdet.

**MANDAL/SØGNE: Klage på omreisende

19.44** Politiet fikk telefon fra en person som mente sigøynere i lengre tid hadde campet på Knuden, og forsøplet området. En UP-patrulje kjørte innom stedet, men fant ingen. Det var imidlertid tydelig at noen hadde hatt tilhold der. Området var tilgriset med søppel. Politiet har meldt fra til Vegtrafikksentralen, som antakelig skal rydde opp fredag.

**FROLAND: Firehjulingfører stakk av fra politiet

21.20** Politiet har fått klager på kjøring med uregistrerte firehjulinger ved Blakstadheia. En politipatrulje ble sendt ut, og kom over to personer som kjørte en uregistrert firehjuling. De klarte imidlertid å stikke av fra politiet.