MANDAL: Leteaksjon etter person i elva

**GRIMSTAD: Husbråk

00.48** Politiet fikk natt til torsdag melding om husbråk fra Kirkegata i Grimstad. Det viste seg å være en fest, som ble avsluttet etter at politiet hadde avlagt en høflighetsvisitt.

**KRISTIANSAND: Støy fra bil i rundkjøring

02.00** Politiet fikk melding om støy fra en bil som stod i rundkjøringa ved Solkollen på Hellemyr. Da patruljen hadde pratet med dem, roet personene seg ned.

**RISØR: Kjørte beruset person hjem

02.04** Politiet støtte på en beruset person i Havnegata. Vedkommende ble kjørt hjem av politiet.

**MANDAL: Høylytt fest

03.06** Politiet rykket ut da de fikk melding om en høylytt fest i Marnarveien. Da de kom frem hadde festdeltakerne dempet seg.

**TVEDESTRAND: Dro sovende mann ut i grøfta

03.19** En person hadde lagt seg til å sove i veien i Østerkleiv. Politiet dro mannen ut av veien til en tryggere soveplass.

— Det er så varmt ute nå, så det er ikke farlig å sove ute, sier operasjonsleder Ove Austenaa.

**VEGÅRSHEI: Tok tyver på tokt på fersken

03.21** Politiet pågrep to menn på fersk gjerning da de hadde brutt seg inn i en barnehage på Vegårshei. De to var da i gang med å laste tyvegods inn i en pickup-bil. I bilen fant politiet også tyvegods fra skytebanen på Vegårshei, der de hadde brutt seg inn samme natt. De to mennene, som er 21 og 22 år gamle og fra Arendals-kanten, ble satt i arresten i Arendal.

**TVEDESTRAND: Fyrte opp bål i veien

04.57** Politiet måtte slukke et bål som var fyrt opp i Hulgata.

MANDAL: Innbrudd i bil I løpet av natta har det vært innbrudd i en bil som stod parkert i Store Elvegata. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**TVEDESTRAND: Mistenkelig mann løp til skogs fra politiet

06.50** På Nesverk golfbane oppdaget en arbeider der at en mistenkelig mann kom kjørende med en uregistrert lastebil med hengeren klar. Arbeideren fryktet mannen ville stjele minigraveren på golfbanen, og fikk merkelig svar da han spurte mannen hva han hadde tenkt seg på banen. Så ringte arbeideren politiet, men da stakk den potensielle tyven fra lastebilen til skogs. Politiet fikk godt signalement av mannen. Klokken 10.05 ble mannen funnet av en hundepatrulje. Mannen er 35 år gammel og fra Gjerstad.

**EVJE OG HORNNES: Stjal Audi

09.30** En sølvfarget Audi med registreringsnummer ND 94194 er stjålet fra Evje i løpet av natta.

**FLEKKEFJORD: Stjal moped

10.00** En sort moped av merket Suzuki med registreringsnummer PS 5264 er stjålet.

**MANDAL: Stjal sjeldent topplokk til båtmotor

10.30** Tyver har stjålet topplokket til en seks hestekrefters Marna-motor som hører til en 48 år gammel 23 fots tresnekke. Båten stod i et båthus i Skogsfjorden.

**LILLESAND: Skogbrann

12.54** På Grimenes begynte det brenne i et skogholt. Brannen var forholdsvis liten og brannvesenet hadde full kontroll i løpet av kort tid.

SØGNE: Innbrudd i hus I løpet av natten er det gjort et innbrudd i et hus i Kvernstien. Diverse smykker og andre småting er stjålet.

**LYNGDAL: Fire sauer drept

13.30** Fire sauer ble funnet døde på Oppsal i Lyngdal. Viltkonsulenten ble kalt til stedet, og foreløpig kan det se ut som det er en hund som har tatt livet av sauene.

**VEGÅRSHEI: Kjørte av veien

14.36** Et eldre ektepar kjørte av veien og pådro seg mindre personskader.

**FROLAND: Skogbrann

14.56** Ett mål skog brant ned i en skogbrann på Hauglandsheia.

BYKLE: Utforkjøring

17.40 En mann er kjørt til sykehus med skader etter at han mistet kontrollen over bilen han kjørte, og traff en stolpe slik at den knakk, ved Trydal på Riksvei 9. **ARENDAL: Skogbrann

18.12** Det brøt ut brann ved Dølemo i Froland fredag kveld. Brannvesenet jobber utover kvelden med etterslokking, og sivilforsvaret overtar etterhvert ansvaret for dette. Omkring 50 mål er svidd av på en toppknaus.

Leteaksjon på Hamresanden avblåst

Veltet med 6000 liter diesel