LYNGDAL: Mannen ble pågrepet ved Rutebilstasjonen etter at politiet fikk flere tips fra personer som hadde observert kjøringen. 20-åringen blåste rødt på alkometeret, og ble tatt med for å avlegge blodprøve.

Innbrudd i garasje

KRISTIANSAND: Tyver brøt i løpet av natten seg inn i en garasje i Fasanveien. Det er foreløpig uklart hva de fikk med seg.

Mopedtyv pågrepet

ARENDAL: En politipatrulje stoppet i 06-tiden en mann i slutten av 20-åra på en stjålet moped. Mannen, som hører hjemme i Kristiansand, ble satt i arresten i Arendal.

Innbrudd i videobutikk

GRIMSTAD: Politiet fikk klokken 06 melding om innbrudd i Mix-kiosken i Storgata i Grimstad. Da patruljen kom til stedet var tyvene forduftet. De hadde fått med seg kasseapparatet og en del videoer, ifølge politiet.

Kjørte i bil bakfra

KRISTIANSAND: En bil kjørte inn i en annen bil bakfra på Vesterveien ved Statoil i 08-tiden torsdag morgen. Personen som ble påkjørt klaget over smerter i nakken, og ble kjørt til legevakta for sjekk.

Én bil avskiltet

KRISTIANSAND: 110 biler ble kontrollert da politiet gjennomførte en trafikkontroll i Vågsbygdveien torsdag formiddag. Én bil ble avskiltet på grunn av manglende omregistrering. Ti bilførere fikk muntlige pålegg for mangler på kjøretøyet.

Stakk fra påkjørsel

ARENDAL: En 78 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt etter at han stakk fra en påkjørsel på Stoa i 10-tiden torsdag formiddag. En kjørelærer hadde parkert bilen sin utenfor en butikk. Mens han var inne i butikken kjørte mannen inn i bilen og skrapte opp siden på den. Deretter kjørte han fra stedet. En elev som satt i bilen fikk imidlertid notert ned registreringsnummeret, og politipatruljen oppsøkte 78-åringen hjemme på bopelen.