KRISTIANSAND: I dag driver han en av norges mest suksessrike nettbaserte bedrifter Netthandelen.no og har markert seg blant annet som hovedsponsor for eliteserieleder Start.

— Det løsnet til slutt ja, sier Brandsdal.

— Hvordan føles det egentlig når ting lykkes?

— Den følelsen har jeg egentlig aldri fått. Jeg håper vi bare har sett begynnelsen på det netthandelen kan utvikle seg til å bli. Den beste følelsen får jeg når jeg ser at det vokser, sier Brandsdal.

— Ligningstallene tyder på at du har lykkes?

— Tallene tenker jeg ikke på. Det som tilfredsstiller er å drive med noe som er gøy, ikke pengene som kommer ut av det. Jeg gleder meg til hver dag å komme meg bak kontorpulten å jobbe. I helga gleder jeg meg til mandagen, sier gründeren.

29-åringen legger ikke skjul på at det ligger hardt arbeid bak bedriften hans.

— I mange år jobbet jeg fra syv om morgenen til 23 på kvelden. Nå har jeg mange gode folk og trenger ikke jobbe fullt så mye. Med kone og barn underveis så trenger jeg å kunne være hjemme litt også, sier Brandsdal.

— Noen råd til unge gründere?

— Finn nisjen og hold fokus på det du driver med. Det er lett å tro at man er verdensmester når man har fått dreisen på noe og kan lykkes med alt. Jeg klarer det iallefall ikke og har gjort noen dumme ting der. Driver du med flere ting av gangen så blir det gjerne bare halveis bra eller dårlig. Hold fokus, sier Brandsdal.

Selv holder han seg til Netthandelen.no og utover det blir det med mindre eiendomsprosjekter og en nettkjede som driver utleie av restplasser av hotellrom.

— Netthandelen er det jeg kan, sier Brandsdal.