**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

23.25** En 17 år gammel jent ble bøtelagt for å ha drukket på offentlig sted. Politiet varslet også foreldrene om hendelsen.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

01.25** En 17 år gammel gutt fra Kristiansand ble tatt for urinering på offentlig sted i Henrik Wergelandsgate. Gutten vil bli bøtelagt og foreldrene ble varslet om forholdet.

**GRIMSTAD: Var i besittelse av amfetamin

01.05** En politipatrulje pågrep en beruset mann, som også viste seg å være i besittelse av amfetamin. Den 21 år gamle mannen fra Vennesla ble kjørt til arresten i Arendal, og vil senere bli avhørt om forholdet.

**FARSUND: Drakk på offentlig sted

00.15** En 16 år gammel gutt ble tatt for å drikke på offentlig sted i Kirkegata i Farsund natt til søndag. Gutten vil bli bøtelagt og foreldrene ble varslet.

KRISTIANSAND: **Drakk på offentlig sted

01.20** En politipatrulje innbrakte en 18 år gammel kvinne for drikking på offentlig sted.

**VENNESLA: Moped stjålet

01.20** Politiet fikk melding om en stjålet moped. Mopeden er en Rijeu med kjennemerke PT 5612. Mopeden var låst og ble stjålet utenfor Vennesla frikirke lørdag kveld.

**ARENDAL: Tok i bruk pepperspray

01.35** En 33 år gammel mann fra Arendal var i besittelse av slåsshansker og benyttet seg av pepperspray da han kom i klammeri med en annen person ute på byen. Politiet innbrakte mannen i arresten, og vil siden innkalle vedkommende han var i klammeri med til et avhør.

**KRISTIANSAND: Satt i arresten

01.45** Politiet pågrep en 20 år gammel mann fra Kristiansand som nektet å holde seg unna sentrum etter ordre fra politiet. Mannen var synlig beruset og viste seg også å være i besittelse av mindre mengder hasj.

**GRIMSTAD: Bråkebøtte

02.10** En politipatrulje pågrep en mann som nektet å etterkomme anmodning om å holde seg borte fra sentrum. Mannen vil i tillegg bli anmeldt for forulempelse av tjenestemann.

**GRIMSTAD: Nektet å etterkomme anmodning

02.10** En mann på 22 år fra Fevik og en kvinne på 20 år fra Hombersund ble begge innbrakt av politiet etter å ha nektet å etterkomme politiets anmodning.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.20** En 31 år gammel mann fra Vestlandet hadde fått seg et glass eller fem for mye og ble funnet liggende ved langbrygga i Arendal. Mannen var overstadig beruset og ble tatt hånd om av politiet.

KRISTIANSAND: **Satt i fyllearresten

02.25** Politiet tok hånd om en 31 år gammel mann fra Kristiansand, som på grunn av overdrevent alkoholinntak ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble satt i fyllearresten.

**LILLESAND: Stjal en sykkel

02.25** Politiet mottok melding fra en beboer i Lillesand om to gutter som nettopp hadde oppholdt seg i vedkommendes garasje. De to guttene hadde stjålet en sykkel. En politipatrulje fant sykkelen i nærheten av boligen og leverte den tilbake til eieren.

**KRISTIANSAND: Gikk amok

02.30** Ernst Park Hotel i Rådhusgata i Kristiansand ba om bistand fra politiet etter at en gjest gikk amok på stedet. Politiet pågrep en 24 år gammel estlender for bråket.

VENNESLA: Slo til mann med ølflaske

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

02.20** En 40 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt til politiet etter å ha urinert på offentlig sted. Mannen vil bli bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Dro ut med slagvåpen

03.10** Midnight Cafe i Kristiansand sentrum ba om assistense fra politiet etter at en av deres gjester ankom utestedet med slagvåpen. Vedkommende oppførte seg truende. Politiet innbrakte to menn fra Kristiansand på 18 og 19 år etter episoden.

**GRIMSTAD: Catfight

02.20** En 18 år gammel kvinne fra Grimstad og en 17 år gammel jente fra Nedenes måtte ha politiets hjelp etter å ha havnet i et realt basketak. De to ble begge pålagt av politiet om å holde seg borte fra byen.

**ARENDAL: Kjørte i beruset tilstand

03.45** Fra Rådhusgata i Arendal innbrakte politiet en gutt som kjørte i beruset tilstand uten gyldig førerkort. Føreren av bilen var en 17 år gammel gutt.

**KRISTIANSAND: Kjørte med promille

04.30** En 27 år gammel mann fra Kristiansand måtte avgi blodprøver etter mistanke om promillekjøring i Dronningensgate. Det viste seg at mannen også kjørte uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Slått ned og ranet på åpen gate

**MANDAL: Ble kjørt hjem

07.30** En mann ble funnet liggende utenfor butikken på Frøysland i Mandal av forbipasserende. Politiet fikk liv i den berusede mannen og kjørte vedkommende hjem.

**LILLESAND: Brøt seg inn hos kommunen

11.15** Politiet fikk melding om innbrudd i kommunens bygg i Lillesand. Fra et møterom ble det meldt stjålet en videokanon, som var montert fast taket.

**GRIMSTAD: Innbrudd

15.15** En dør til et verksted ble brutt opp på en gård ved Tjerrans plass i Grimstad. Det ble stjålet en kompressor, to motorsager og noe håndverktøy. Innbruddet blir anmeldt.

**ARENDAL : Hærverk på heis

15.57** Noen har begått hærverk på en heis som går til et fellesområde ved AMFI-senteret i Arendal. Noen har sparket i heisen så den ikke kan brukes.

**GRIMSTAD: Innbrudd

16.40** I Frivollveien i Grimstad kommer en mann hjem til åpen hus. Det har vært innbrudd, verandadøren er brutt opp og to stereoanlegg, et tv-apparat, 2-300 cd-plater og 40-50 dvd-filmer er vekk. Innbruddet er anmeldt til politiet.

**KRISTIANSAND: Fyllekjørende danske

19.11** Ved Hanneviga stanser UP en mann de mistenker for promillekjøring. Han blir tatt med til utvidede prøver. Mannen, en danske på besøk i Norge, må nok spasere ombord på danskeferga når han skal hjem. Retten bestemmer hvor lenge han mister førerkortet.

**ARENDAL: Kumlokk sprang

19.56** På Torvet i Arendal sprutet vannet opp av et kumlokk etter at en bil kjørte over det, og dro med seg kumlokket. Teknisk etat i Arendal ble varslet og fikk sikret hullet i veien.