Fjernet fra utested

KRISTIANSAND: En 37 år gammel mann ble hentet av politiet kl. 23.40 fredag kveld da han ikke ville fjerne seg fra et av byens utesteder. Da politiet kom, ville han ikke si hvem han var, og det endte med at han måtte overnatte hos politiet.

Havnet på taket

KRISTIANSAND: En kvinne fikk lettere skader da bilen hun kjørte endte på taket ved Dønnestad kl. 02.46 natt til lørdag. Det er ikke mistanke om at kvinnen kjørte med promille.

Måtte fjerne beruset person

KRISTIANSAND: En beruset 42-åring fra Kristiansand måtte fjernes der han lå i veigrøften ved rundkjøringen på E39 ved avkjørselen til Slettheia ved 18.25-tiden i går kveld. 42-åringen måtte kjøres til sykehus for en sjekk.

Snøscooter stjålet på Hovden

BYKLE: En rød Lynx snøscooter Rave 800, med kjennetegn FR 3847 er blitt stjålet fra Hovden skisenter i løpet av den siste uken. Snøscooteren stod innelåst i en garasje på skisenteret.

Diesel stjålet i Marnardal

MARNARDAL: 40-50 liter diesel ble stjålet fra en tank i en plasthall på industriområdet på Heddeland i Marnardal natt til i går. Det ble også stjålet en gammel kompressor, lamper og skjøteledninger fra plasthallen. De ubudne gjestene hadde tatt seg inn i plasthallen ved å skjære hull i plastduken.

Tyveri av motorsykkel

KRISTIANSAND: En svart Honda CBR motorsykkel med registreringsnummer PS 5500 ble natt til i går stjålet fra Tjønneheia.

Uregistrert båt stjålet

KRISTIANSAND: En uregistrert, hvit, 14 fots Askelandden 435-båt ble stjålet fra Marvika båthavn natt til i går. Båten var ny, og eieren hadde ikke rukket å registrere den.

Stjal airbag

KRISTIANSAND: Ubudne gjester tok seg natt til i går inn i en garasje i Slettheiveien og stjal en airbag fra en BMW. Både garasjen og bilen var låst. Også en dvd-spiller ble tatt i innbruddet.

Stakk av med prøveskiltene

FROLAND: Ukjente gjerningspersoner stakk i helgen av med et sett med prøveskilt fra en bil som stod parkert utenfor en bilforretning i Osedalen i Froland. Dersom noen har sett prøveskiltene PJ 88, bes de ta kontakt med politiet.