Juling på Quart

KRISTIANSAND: En 17-åring fra Oslo fikk kraftig juling, og har sannsynligvis brukket nesebeinet, etter at han havnet i slåsskamp i Bendiksbukta i 22-tiden. Gutten sier at han ikke vet hvem gjerningsmannen var, og det skal heller ikke ha vært noen vitner. Saken etterforskes av politiet.

Tyske turister var borte

FARSUND: Politiet satte nesten i gang en leteaksjon etter at et tysk ektepar ble meldt savnet i skjærgården utenfor Farsund i 23-tiden. Et kvarter etter at meldingen kom, ble imidlertid turistene, som begge var over 70 år, funnet i god behold.

Fant drivende kajakk

ARENDAL: En oransje tomanns-kajakk ble funnet ved Staube i Arendal. Politiet var i kontakt med Hovedredningssentralen med tanke på en eventuell leteaksjon, men konklusjonen ble at ingen personer hadde havnet i sjøen.

Brøt seg inn med amfetamin

KRISTIANSAND: Like før midnatt fikk politiet levert inn en pose med to mobiler, en brukerdose med amfetamin, og lommebok med førerkort og bankkort tilhørende en Kristiansands-dame. Hun ble oppringt mens hun var på jobb, og kunne opplyse at hun hadde hatt innbrudd i bilen. Samtidig ringte en mann til politiet og etterlyste mobilen sin. Mannen, en 40-åring fra Birkeland som beskrives som en kjenning av politiet, ble pågrepet for bilinnbruddet og for besittelse av amfetamin. Han sitter torsdag i avhør.

Stjal tanker

SØGNE: En mann ble observert mens han stjal bensintanker på Kvernhustangen i Søgne. Lensmannskontoret i Søgne etterforsker saken.

Knuste rute

GRIMSTAD: En 18-åring fra Grimstad er anmeldt for å ha knust en rute på Grimstad hotell like over midnatt.

Fem ganger høy musikk

KRISTIANSAND: I løpet av natta ble politiet kalt ut til fem steder hvor festdeltakere spilte for høy musikk. Henrik Wergelands gate, Ærfuglveien og Justøya var blant stedene politiet fikk klager fra. Ved samtlige steder lovet personene å dempe seg. Politiet hadde imidlertid ikke kapasitet til å rykke ut til Ærfuglveien.

Kjørte seg vill i tåka

KRISTIANSAND: En person ringte politiet klokken 01.15 for å få hjelp til å finne sjøveien. Han var på vei til Randesund fra Kristiansand, og hadde kjørt seg vill i tåka. Politiet gav ham litt navigeringshjelp, og en time senere ringte mannen for å si at han hadde kommet frem.

Knuste med spøppelbøtte

KRISTIANSAND: En 21 år gammel mann fra Oslo kastet en søppelbøtte gjennom vinduet i en boligblokk i Christian 4.s gate. Politiet pågrep mannen på stedet.

Kjørte med promille

MANDAL: En politipatrulje pågrep i morgentimene en 40 år gammel lokal mann for å kjøre bil i beruset tilstand.

Bortvist fra camp

KRISTIANSAND: En 18 år gammel gutt fra Nærbø i Rogaland ble bortvist fra Quartcampen klokken 06.30. Gutten lagde for mye bråk på området.

Tyveri fra bil

ARENDAL: En bil som stod parkert i Sykehusveien i Arendal ble brutt opp i løpet av natta. Tyver hadde brutt i stykker dørhåndtaket på passasjersiden, og tatt med seg to høyttalere, en cd-spiller og en mappe med cd-plater.

Hasj i dårlig bil

KRISTIANSAND: Torsdag formiddag stanset politiet en bil i Fritz Jensens gate. To av de fem personene innrømmet å ha røykt hasj, og ble innbrakt til Kristiansand politistasjon. Bilen var i så dårlig stand at den ble geleidet til biltilsynet. Ungdommene i bilen var fra Evje og Stavanger.