Falt av moped

Vennesla: En passasjer falt av en moped i fart på Kvarsteinsletta i Vennesla kl 12.45 i går. Mopeden skal ikke ha holdt høy fart, men den unge kvinnen skal ha slått hodet kraftig. Hun ble kjørt til sykehuset, men skal ikke være alvorlig skadet. Årsaken til at kvinnen falt av mopeden kan ha vært epilepsi.

Bil på taket

Froland: En mann i 20-årene mistet førerkortet etter uvettig kjøring på Mårvannssletta i Froland i går klokken 13.45. Etter noen farlige forbikjøringer, mistet mannen kontroll over bilen, havnet så i grøfta, kom opp på veien igjen, for så å skli flere meter på taket. Det skal være lange skrense— og bremsespor på åstedet. Tekniske undersøkelser og vitneforklaringer tyder å høy fart og uansvarlig kjøring. Ingen personer kom til skade.

Polakk stjal dekk

Åseral: Klokken 12.50 får politiet melding om at en person fra en utenlandsregistrert bil stjal dekk og felger fra en annen bil på bensinstasjonen i Åseral. En patrulje fra mandalspolitiet ble sendt ut for å lete etter gjerningsmannen. Klokken 14.30 pågrep de en polakk i Mandal. Han ble satt i arresten. Tyvegodset ble funnet igjen i en Mitsubishi som mannen kjørte.

Bil stjålet fra biltilsynet

Kristiansand: En vinrød Volkswagen Passat med registreringsnummer PP 25072 ble stjålet fra Kristiansand trafikkstasjon i på Lund i løpet av helgen.