**TVEDESTRAND: Mistanke om promillekjøring

03.56:** Politiet fikk inn melding om et litauisk kjøretøy på E 18 som kjørte vinglete, og det var mistanke om promille. Politiet dro ut og fikk stanset bilen. Det viste seg at alt var ok, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Væpnet politiaksjon

00.15:** Les mer i egen sak.

**ÅSERAL: Tagget på skolen

07.30:** Åseral skule melder at skolen har blitt utsatt for hærverk i form av tagging I løpet av natten.

**ÅMLI: Sekshjuling stjålet

08.24:** Agder Energi melder om innbrudd i et av deres bygg i Åmli i løpet av helga. Det er stjålet en seks-hjuling. Samtidig får politiet beskjed om at en sekshjuling er parkert ved Simonstad. Lensmannskontoret sjekker opp i saken.

**VALLE: Innbrudd på søppelplass

09.31:** I løpet av helgen har det vært innbrudd på gjenvinningsstasjonen på Rysstad. En port og en konteiner er brutt opp. Det er ukjent hva som er stjålet.

**TVEDESTRAND: Fem fiskere uten motor

11.00:** En tysker ringer og forteller at de er fem fiskere som driver i en båt uten motorkraft ved Lyktene utenfor Tvedestrand. Hovedredningssentralen blir varslet, og i løpet av kort tid får fiskerne bistand fra en lokal båt. De blir deretter slept inn til Hagfjord brygge.

**LINDESNES: Bil kjørte av veien

12.20:** Politiet får melding om en bil som har kjørt ut av veien på rv 460 i Skoftelandskrysset. Føreren virket beruset og ønsket ikke noe hjelp. En patrulje dro til stedet, men da de kom fram var båre sjåføreren og bilen borte.

**SONGDALEN: Anmeldt for kjøring uten førerkort

1356:** En patrulje i Søgne og Songdalen anmeldte en kvinne (35) for kjøring uten gyldig førerkort etter å ha kjørt en bil på Rosseland.

**SONGDALEN: Trafikkontroll på Rosseland.

1437** : 30 personer ble kontrollert i trafikkontroll på Rosseland. Tre personer ble ilagt forelegg utover kvinnen som ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Sjekket mann for ulovlige tabletter

1451:** Politiet fikk melding om en mann som solgte tabletter i Markensgate. En patrulje kom til stedet og innbrakte en mann for sjekk. Det ble ikke funnet tabletter eller noe annet ulovlig. Mannen ble dimittert.

**FLEKKEFJORD: Ulovlig tilhold i kappell

1621:** Politiet fikk melding om ulovlig tilhold i kappellet på Austad. Patruljen kom til stedet men fant ingen personer. En dør på uthuset har blitt brutt opp, og det er i uthuset det ser ut som om uvedkommende har hatt tilhold. Politiet vil følge opp med flere klontroller på stedet.

**KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

20.27:** En syklist veltet på sykkel og slo hodet i Tors gate på Lund. Vedkommende ble sendt til legevakta for sjekk.