BIRKENES: Ulykken har skjedd på riksvei 41 ved Åbåll, i nærheten av avkjøringen til Gåsetjønn og Røynås. 110-sentralen i Arendal bekrefter at de har sendt ut det lokale brannvesenet i Birkenes til ulykkesstedet. Også ambulansetjenesten har sendt biler til stedet.

— Det er en bil som har kjørt av veien. Den har gått rundt og ligger på taket, sier operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

Ulykken ble meldt klokken 21.13 og et kvarter senere var en politipatrulje fremme på stedet.

Til legevakta

drangsholt.jpg Foto: Jan Oddvar Eide

— Det var flere personer i bilen. De har kommet seg ut og en person er muligens skadet, sier Andersen. Personene i bilen skal alle være ved bevissthet.- To personer er kjørt til legevakt for sjekk. De kom seg ut av bilen alene og var ved bevissthet, sier politibetjent Bjarne Lindland ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

De to kom kjørende sørover i en eldre Audi. Etter en venstresving gikk det galt. De kom på utsiden av veien og havnet halvannen meter nedenfor veien på et jorde.

Flatklemt

Bilen lå flatklemt på taket etter utforkjøringen. De to i bilen kom seg ut ved egen hjelp.

Bilen ligger på taket motsatt vei av kjøreretningen. Den er flatklemt og tydelig merket av ulykken.Ved 21.40-tiden var flere ambulanser fremme på ulykkesstedet.

Åbåll ligger 2,2 kilometer nordøst for kommunegrensen mellom Kristiansand og Birkenes kommuner.