KRISTIANSAND: Via politiet fikk AMK-sentralen ved Sørlandet sykehus kl. 15.32 melding om en trafikkullykke på Hellemyr i Kristiansand. Politiet og to ambulanser ble dirigert til stedet.

— En bil har kollidert med en annen bil i 50-sonene i Hellemyrbakken, men det er ikke noe som tyder på at det har vært høy fart inne i bildet. Glatt veibane skal være årsaken til ulykken, forteller innsatsleder ved Kristiansand politistasjon, førstebetjent Kjell Iveland.

Det er en del skader på passasjersider i bilen som ble truffet. Foto: Baard Larsen

Mistet kontrollen

— Den ene bilen var på vei opp bakken da bilfører mistet kontrollen på kjøretøyet, havnet på tvers midt i bakken og ble truffet i passasjersiden av en bil som kom ovenfra. Skadeomfanget på den ene bilen er moderat, legger innsatslederen til.

Iveland sier at alle fire blir kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand for en legeundersøkelse.

— En person i bilen som ble påkjørt har vondt i nakken og har nok fått seg en sleng da bilen ble påkjørt i siden, sier førstebetjenten.

To biler kolliderte fredag ettermiddag i Hellemyrbakken. Foto: Baard Larsen

Brakk nesa

— I den andre bilen har føreren mest sannsynlig brukket nesen, men dette skjedde ikke i forbindelse med selve kollisjonen, legger innsatslederen til.

— Her skulle bilføreren hjelpe de i bilen som var påkjørt, og fikk døren i ansiktet da bilfører åpnet døren. Dermed fikk han som skulle hjelpe døren midt i ansiktet, forteller han.

Ettersom begge kjøretøyene har holdt lav fart, var alle de fire involverte oppegående etter ulykken. De involverte så alle ut til å være lettere skadet.