ARENDAL: De to mennene, som er 40 og 45 år gamle, ble pågrepet av politiet søndag kveld. I går ble begge fengslet i to uker i Aust-Agder tingrett.

Kom fra Oslo

I fengslingskjennelsen fremgår det at politiet har beslaglagt 460 gram amfetamin som ble funnet i 40-åringens leilighet. Stoffet skal de to mennene ha kjøpt i Oslo dagen før de ble tatt. 45-åringen ble pågrepet da han var på vei ut av 40-åringens leilighet, hvor han skal ha overnattet etter Oslo-turen.

Begge de siktede ble underlagt brev— og besøksforbud og underlagt full isolasjon, slik at de ikke skal få anledning til å kommunisere med andre. Retten viser i den forbindelse til at det dreier seg om en alvorlig narkotikaforbrytelse.

Beslagla mobiler

"Retten legger til grunn at etterforskningen tar sikte på å avdekke både siktedes rolle og mulige bakmenn og distribusjonsapparat", heter det i fengslingskjennelsen.

Politiet har tatt beslag i flere mobiltelefoner i saken og en vesentlig del av den videre etterforskningen vil dreie seg om undersøkelser av disse og analysering av trafikkdata.