Torfinn Johansen og Joachim Eriksen åpner lørdag nattklubben Karma med 18-års grense. Foto: Jan Oddvar Eide

KRISTIANSAND: — Vi satser på byens unge befolkning og har 18-årsgrense på lørdagene, forteller eieren Torfinn Johansen og Joachim Eriksen som skal drive stedet.

På fredagene satser eieren på events. Alt fra lukkede arrangementer, russekro eller konserter som er åpne for alle. Disse eventene vil bli knyttet mer til hotelldriften, der gjestene tilbys mat og servering.

— Som for eksempel julebord, sier Johansen.

— Lørdagene blir for de unge, fredagene for et mer voksent publikum, sier Johansen.

Torfinn Johansen og Joachim Eriksen ved samlingen av gamle, gyldne øyeblikk i utestedets historie som Down Town. Foto: Jan Oddvar Eide

De legendariske kjellerlokalene får kun tre faste åpningstimer i uka, hver lørdag fra klokken 23 til 02.00 på natta.

— Det var ikke mye når du har lokaler med plass til 500 gjester?

— Nei, men det er da det kommer gjester. Og det må vi forholde oss til, sier Johansen.

Utestedet har denne gangen investert flere hundre tusen kroner på ansiktsløftningen.

— Vi kan love fantastisk lyd og flotte lysshow, sier Johansen, som har engasjert en stab på 15 personer samt Pss Securitas til å ta vaktholdet.

Joachim Eriksen i en av barene i Karma, som åpner dørene lørdag. Foto: Jan Oddvar Eide

— Vi har gjort noen små endringer som vil skape forandring og forhåpentligvis en ny kultur for byens 18-åringer, sier Joachim Eriksen, som ble hentet inn for å løfte utestedet. Han har tidligere jobbet ved blant annet Havanna og Rica Dyreparken.- Vi lager også spillbord, slik at våre gjester kan drive med forskjellige aktiviteter, forteller han og lover noen av landets beste DJ-er til å underholde.

— Det er ikke mange gode tilbud til byens 18-åringer. I dag er det kun Midnight som har 18-års grense. I tillegg har Pir 6 18-årsgrense for studenter, men 20-årsgrense for dem som ikke studerer. Så vi satser på den unge delen av befolkningen, sier Joachim Eriksen som antyder fullt hus under åpningsfesten førstkommende lørdag.

— På Facebook har over 350 varslet at de kommer. Vi har store forventninger, sier Eriksen.