**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.03:** En politipatrulje kom over to menn som slåss i Sjølystveien. En skal ha slått den andre, men foranledningen er uviss. Ingen ble skadet og ingen av partene ønsket å anmelde den andre. Mennene er 20 år 24 år gamle. Forholdet ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Russen måtte roes ned

00.06:** Politiet fikk melding om at et stort antall russ var samlet i Vågsbygd og at det var høy musikk og masse skrål. En politipatrulje dro til stedet og påla russen å rydde opp, noe som de etterkom.

**LYNGDAL: Promillekjøring

00.30:** Det kom inn melding om at en beruset bilist var ute og kjørte i Lyngdal. En patrulje kjørte mot stedet, men så ikke noe til den aktuelle bilen.

**KRISTIANSAND: Klage på drosjer

00.46:** Politiet mottok klage på at drosjene parkerte flere i bredden utenfor Ernst i Rådhusgata. Det var dermed umulig for andre bilister å passere. En patrulje kjørte til stedet og ga beskjed om at den slags parkering ikke er tillatt.

**KRISTIANSAND: Problemer med drosjepassasjer

01.22:** En drosjesjåfør fikk problemer med en passasjer som bråkte og ikke ville betale i Setesdalsveien. En politipatrulje kjørte til stedet og ordnet opp.

**MANDAL: Påkjørsel av rådyr

01.51:** En bilist kjørte på et rådyr på E39 litt øst for Mandal. Rådyret løp til skogs, men var skadet. Viltnemnd ble varslet.

**ARENDAL: Mann forulempet politiet

02.05:** En 24 år gammel, beruset mann ble innbrakt til arresten etter å ha forulempet tjenestemenn. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

02.10:** Politiet fikk melding om at en person var slått ned utenfor Fønix i Vestre Strandgate. En patrulje rykket ut til stedet og pågrep en 23 år gammel mann som ble innbrakt til arresten. Den skadde ble fraktet med ambulanse til legevakt for sjekk med mulig brukket nese.

**ARENDAL: Hund på frifot

02.14:** Politiet fikk melding om at Securitas hadde tatt vare på en eierløs husky i Arendal sentrum. Hunden ble overlevert til Viking på Stoa.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp ved McDonalds

02.16:** Politiet fikk melding om at det var slåsskamp i området ved McDonalds i Markens gate. En patrulje kjørte til stedet og de involverte løp da i alle retninger. Ingen personer var skadet.

**GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

02.25:** En politipatrulje bortviste to menn, på 20 og 22 år, for ordensforstyrrelse i Juskestredet. De ble pålagt å holde seg borte fra sentrum resten av natten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på Mosby

02.35:** Politiet fikk melding om at to personer slåss ved Mosby og at den ene var blodig. En patrulje rykket ut til stedet og kjørte en person til legevakt for sjekk. Ingen av partene, på henholdsvis 18 og 22 år, ser ut til å ville anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Slåsskamp i Storgaten

02.58:** En politipatrulje skilte to menn, på 21 og 23 år, som slåss i Storgaten. Begge ble bortvist fra sentrum og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Tre tatt med narkotika

03.14:** Tre personer ble tatt med til arresten for besittelse av mindre mengder narkotika.

**GRIMSTAD: Mann (22) funnet i trapp med store hodeskader

06.49:** Les egen sak

**HÆGEBOSTAD: Steinras

10.03:** En kilometer øst for Gaulevik, på riksvei 42 ved Eiken, har det gått et steinras. Store steiner ligger i veibanen. Ingen personer har kommet til skade. Veitrafikksentralen ble varslet.

**KRISTIANSAND: Brann i enebolig

11.35:** Les egen sak