**AUDNEDAL: Grovt tyveri

23.06:** Politiet får melding om grovt tyveri fra en garasje i Byremo. Så langt har to motorsager og en del verktøy blitt meldt stjålet. Det stedlige lensmannskontor vil ta saken videre.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

01.46:** Politiet stopper en bil på riksvei 420 ved Moy Moner på Fevik. Føreren av bilen, en 24 år gammel mann fra området, er mistenkt for å ha kjørt med promille. Han ble tatt med til legevakten der de nødvendige prøver ble avgitt. Førerkortet er beslaglagt.

**ARENDAL: Promillekjøring II

02.50:** I Kastellveien i Arendal blir en kvinnelig bilist stoppet på bakgrunn av mistanke om promillekjøring. Hun blir tatt med inn for å avgi en blodprøve. Førekortet blir beslaglagt av lovens lange arm.

**SØGNE: Tyskere på øde øy

08.30:** Politiet får melding om en gjeng tyske fiskere som sier de har strandet på en holme i skjærgården utenfor Søgne. Motoren på deres åpne 17 fot båt hadde havarert og de hadde ikke årer.

Til alt hell var Skjærgårdstjenesten i området og de fant tyskerne på Hundsøya, et godt stykke unna der tyskerne hadde meldt at de befant seg.

— Det var hell i uhell, og de kom ikke til fysisk skade, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Børge Steinsland.

**KRISTIANSAND: Mistanke om ruspåvirket kjøring

10.08:** En patrulje stopper en bil ved Ole Bulls gate i Kristiansand med mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. 46-åringen blir tatt med til legevakten for utvidet blodprøve.