ARENDAL: Slo til dørvakten

00.24 Politiet får melding om at en gjest på stedet skal ha slått til dørvakten. En 24 år gammel mann fra Kristiansand blir innbrakt til arresten. Mannen er anmeldt for ordenforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

MANDAL: Stelte i stand bråk

00.38 En 19 år gammel mann blir anmeldt for ordenforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted etter å ha havnet i slagsmå i Store Elvegata i Mandal.

LILLESAND: Lurveleven

00.35 En person blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

LILLESAND: Urinerte på offentlig sted

00.58 En 36 år gammel mann blir anmeldt for urinering på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Ba om politiets bistand

01.02 Utestedet Rederiet ber om politiets bistand til å fjerne en uønsket gjest fra stedet.

MANDAL: Kjørte uten lappen

01.11 En 29 år gammel mann fra Mandal blir anmeldt for å kjøre bil uten førerkort.

LILLESAND: Havnet i slagsmål

01.27 Politiet pågriper to personer i forbindelse med et slagsmål i Lillesand. Hendelsesforløpet er ifølge politiet noe uklart.

KRISTIANSAND : Bråk i Vestre Strandgate

01.33 Politiet får melding om melding om bråk i Vestre Strandgate. En 28 år gammel mann fra Birkelandsområdet blir innbrakt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand og for å ha hindret trafikken på stedet.

ARENDAL: Forsøkte å lure seg inn

01.33 En 16 år gammel mann blir tatt i det han forsøker å komme seg inn på Fishermans pub med falsk legitimasjon.

LILLESAND: Roer gemyttene

01.54 Politiet roer gemyttene etter at to personer havner i klammeri med hverandre på rutebilstasjonen i Lillesand.

LILLESAND: Tatt med promille

En 17 år gammel gutt blir stoppet på Tingsaker mistenkt for å kjøre en ATV i alkoholpåvirket tilstand. Føreren hadde en promille på 0,92. KRISTIANSAND: Lagde bråk og nektet å rikke seg

02.25 Politiet mottar en klage på en uønsket person ved utestedet Havana i Vestre Strandgata. En 20 år gammel mann blir innbrakt til arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets anmodninger om å fjerne seg fra stedet. — Han er anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted, samt for å nekte etterkomme politiets ønske om å fjerne seg fra stedet, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

VENNESLA: Husfest endte med slagsmål

02.22 Politiet rykker til en privat fest i Vennelsa som får en heller sur stemning da det bryter ut slagsmål på stedet. Ingen personer blir skadet og politiet avventer anmeldelse på forholdet.

LILLESAND: Bråkmaker

02.32 En 40 år gammel mann havner i arresten og blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand etter å ha stelt i stand bråk i Lillesand.

KRISTIANSAND: Løste flokene

02.40 Politiet får melding om en krangel mellom en mann og en dame utenfor 7-Eleven. Politiet løste flokene ved å mekle paret i mellom.

KRISTIANSAND: Tok seg en lur på do

02.41 Politiet får melding om en overstadig beruset person som oppholder seg toalettet i Wergelandsparken. Vedkommende klarte seg på egenhånd da han ble vekket av politiet.

LYNGDAL: Fartskontroll ved Lenefjorden

I løpet av den fire timer lange kontrollen, fra klokken 21 til 01, ble det skrevet ut tolv forenklede forelegg og fire anmeldelser med beslag i førerkort.

LILLESAND: Tissetrengt

02.44 En 23 år gammel mann blir anmeldt for urinering på offentlig sted.

RISØR: Ubudne gjester

Det ble oppstandelse og dårlig stemning da to uinviterte gjester dukket opp på en privat fest i Risør. Gjestene ble til slutt bortvist av politiet.

KRISTIANSAND: Falt og slo seg i hodet

02.56 Politiet får melding om en person i Østre Strandgate som er i behov av assistanse. Mannen ser ut til å ha falt og slått seg i hodet. Politiet tilkaller ambulanse som tar mannen med til legevakta for nærmere sjekk.

KRISTIANSAND: Ble skutt på med soft gun

03.09 Se egen sak

KRISTIANSAND:

03.17 En 20 år gammel mann fra Kristiansand blir innbrakt i arresten etter å ha utført skadeverk på en politibil som stod utenfor 7-Eleven.

ARENDAL: Tatt med promille

04.05 En 44 år gammel båtfører fra Arendal blir stoppet i Saltrødkilen med en promille på 1,32. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Tatt med 1,44 i promille

02.45 Politibåten stopper en båt i Galtesund. -Føreren hadde høy promille og det var flere personer i båten, opplyser operasjonsleder Vidar Neset. En 20 år gammel kvinnelig båtfører fra Østlandet vil bli anmeldt for forholdet.

BYGLAND: Trafikkulykke på riksvei 9

04.54 Enslig bil funnet i grøften med en bevisstløs fører i setet. Se egen sak.

ARENDAL: Mistenkt for besittelse av tyvegods

05.08 To menn fra Arendal på 21 og 22 år blir stoppet ved Barbu, mistenkt for å kjøre rundt med tyvegods i bilen sin. Saken blir nå etterforsket.

SØGNE: Ubudne gjester

07.36 En hytteierer på Åros i Sørgne har i nattens løp hatt ubudne gjester. Tyven har tatt med seg en flatskjerm fra stedet. Det er usikkert hvordan vedkommende har tatt seg inn i hytten.