**KRISTIANSAND: Nektet å forlate bolig

00.00** En mann ble tatt med til arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han nektet å forlate en bolig på Lund. Mannen stod på utsiden og kjeftet da politiet kom. Det var beboerne som meldte fra til politiet.

**KRISTIANSAND: Gikk midt på Varoddbroa

02.24** Politiet måtte ta hånd om en mann som var til fare i trafikken da han gikk i kjørebanen på Varoddbroa. Mannen var mørkkledd, og kunne ifølge politiet fort ha blitt påkjørt. Han forklarte politiet at han skulle egentlig gå på gang— og sykkelstien, men det var ikke mulig etter som den var stengt. Mannen ble tilbudt skyss hjem, men takket nei. I stedet passet politiet på at han kom seg helskinnet over Varoddbroa.

**BIRKENES: Fant bil delvis i grøfta

04.35** Det var ingen folk på stedet da politiet kom over en bil som stod plassert delvis i grøfta. Politiet kom i kontakt med eieren, som forklarte at det hadde skjedd et trafikkuhell, men at ingen personer var skadet. Han lovet at bilen skulle taues bort onsdag.

**KRISTIANSAND: Innbrudd ved skole

04.37** Vaskehjelpen fant en dør åpen på Kongens gate skole da vedkommende kom på jobb, og varslet dermed politiet. Det viste seg at uvedkommende hadde tatt seg inn gjennom et vindu, men det var ingen der da politiet ankom stedet. Det er ukart om noe er stjålet. Ifølge politiet hadde innbruddstyvene prøvd å komme seg inn i sløydsalen, men ikke klart det.