ÅMLI: — Vi er nødt til å gjøre noe, så de kanskje skjønner alvoret, sier Solberg til Agderposten.

Under konserten med Åsmund Åmli Band i Åmlihallen sist lørdag, skal det ha vært så mye bråk og slåssing at han bestemte seg for å avlyse den kommende konserten med Rune Rudberg, som etter planen skulle avvikles samme sted.

"Rune Rudberg er dessverre avlyst og me ser nå fram til neste arrangement, håpar det blir mindre basketak då", var den klare meldingen Solberg la ut på nettstedet Treungen.no.

- De må alltid slå noen

Ifølge Agderposten orket ikke Solberg å arrangere en ny konsert, etter å ha vært vitne til nok et festlig arrangement i Åmlihallen som var preget av slåssing og bråk.

— Det er få mennesker som starter mange slåsskamper. En gjeng med 30-40-åringer klarer ikke å oppføre seg. De må alltid slå noen, sier Solberg.

Jørgen Solberg, som er mannen bak Treungenfestivalen, arrangerer i tillegg mange konserter i Åmlihallen. De neste ukene skal blant annet Keith Austin og Vestlansfanden opptre i hallen.

Det skal derimot ikke Rune Rudberg.

— Det koster litt å avlyse, men akkurat nå orker jeg ikke, sier han.

Måte gripe inn flere ganger

Leder for Protective i Arendal, Torben Lundberg, bekrefter overfor Agderposten at de stoppet flere tilløp til slåsskamper under lørdagens konsert. Det gjør også lensmann Odd Arvid Bjørnebakk, som sier til avisen to polititjenestemenn som var til stede måtte gripe inn ved flere anledninger.

Blant annet skal flere personer ha blitt bortvist fra stedet, og det skal ha vært bråk i etterkant av konserten.

— Det bruker å være noe hver gang det er slike arrangement, sier Bjørnbakk til Agderposten.