KRISTIANSAND: Slagsmål ved Patricks

02.15 Politiet fikk flere meldinger om slagsmål utenfor utestedet i Markens gate. Tre menn i 19— og 20-årsalderen ble pågrepet og satt i fyllearresten. De vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Ifølge operasjonsleder Bård Austad var det antakelig flere involvert i slagsmålet, men politiet har ikke skaffet full oversikt over situasjonen. Ingen ble skadet.

KRISTIANSAND: Kjørte ruset

04.30 En kristiansandsmann i slutten fra tyveårene ble stoppet av en politipatrulje på Ålefjærveien. Mannen fremstod da som påvirket av rusmidler, og han ble tatt med til legevakta for å avlegge utvidet blodprøve.

SØGNE: Innbruddsforsøk på Joker

05.30 Noen har forsøkt å komme seg inn i butikken på Høllen brygge ved å knuse et vindu ved inngangsdøren til butikken. Men det ser ikke ut til at de har vært inne.

**KRISTIANSAND: Tatt med tyvegods

07.37 Se egen sak**

ARENDAL: Innbrudd

07.57 Politiet får melding om et innbrudd hos hjelpemiddelsentralen i Holtesveien i Arendal. Det er også gjort innbrudd i tre biler. Tyvene har knust bilvinduene og tatt GPS'er fra bilene.

**LILLESAND: Tyveri

08.40** En gutt melder at han er frastjålet en pc-veske med pc og skolebøker på Dahlske skole i Lillesand. Forholdet vil anmeldes.

VIGELAND: Skadeverk eller innbruddsforsøk

Ved 9-tiden får politiet melding om at det har vært forsøk på innbrudd eller bare skadeverk ved et kontor på Heddeland. Et vindu er knust i bygningen, men det ser ikke ut til å være borttatt noe fra kontoret.

**FARSUND: Innbruddsforsøk

09.45** Politiet får melding om innbruddsforsøk på Expert i Torggata. Et vindu er knust, men tyvene har gitt opp å gå inn.

**VENNESLA: 83 km/t i 50-sone

10.37** Politipatruljen beslaglegger førerkortet til en 45 år gammel mann fra Vennesla, etter at han kjørte i 83 kilometer i timen i 50-sonen på Vigeland.

**LYNGDAL: Stjålne skilter

11.05** kom politiet over en bil med skilter som var blitt stjålet fra en annen bil. Skiltene ble beslaglagt, og bilen ble tauet inn for en nærmere sjekk.

ARENDAL: Butikktyveri

En kvinne i Arendal ble pågrepet av politiet etter å ha tatt varer for en verdi av cirka 2000 kroner fra en butikk i sentrum. Kvinnen blir tatt med til politistasjonen, og politiet ransaker hjemmet hennes. Under ransakelsen kommer politiet over en kostbar merkeveske, og merketøy som virker helt nytt. Politiet vil sjekke ut om dette er noe som er blitt meldt stjålet. Kvinnen er 35 år gammel, og kommer fra Arendal.

EVJE: Butikktyveri

13.16 Blir en mann pågrepet mistenkt for butikktyveri. Politiet ransaker hjemmet hans og finner diverse matvarer. Saken vil bli etterforsket. Mannen er 33 år gammel, og kommer fra Evje.