AGDER: De som uførte volden kan vente seg anmeldelse fra både politiet og andre fornærmede etter eskapadene natt til søndag. Her er et innblikk i Agder-politiets utfordringer natt til søndag.

**Grimstad: Slåssing

00.18** meldes det om slåssing ved Rivalen pub. Politiet rykker til stedet for å roe gemyttene. Det er uvisst om det kommer anmeldelse mot urokråkene.

**Kristiansand: Slåssing

00.48** meldes det om slåssing ved Leopold pub. En dørvakt er blitt utsatt for vold fra en gjest. Politiet rykket for å roe gemyttene. To stykker blir innbragt til fyllearresten. De blir begge anmeldt av politiet for bråk på offentlig sted. Det kan også komme anmeldese fra fornærmede dørvakt.

**Kristiansand: Narkotika

00.50** tar politiet hånd om en person i Vestre Strandgate som er i besittelse av en mindre mengde narkotika. Kristiansanderen er en 24 år gammel mann.

**Arendal: Bråk

Noe senere** er en person til sjenanse for publikum ved Langbrygga. Mannen blir bedt om å fjerne seg, men nekter å etterkomme politiets krav. Dermed blir han tatt med til arresten. Han anmeldes både for manglene vilje til samarbeid, samt bråk i beruset tilstand.

**Søgne: Ulovlig kjøring

02.00:** En ung mann blir stanset etter å ha kjørt en uregistrert moped.

**Søgne: Narkotika

02.10** anmeldes en mann 21-åring som er mistenkt for bruk av narkotika.

**Risør: Ulovlig kjøring

Noe senere** kjører en mann en ATV uten at han har gyldig førerkort. Mannen, en 20-åring fra Arendal anmeldes.

Kristiansand: Mann med dameveske

02.19 spaserer med mann i krysset Markens gate/Tollbodgata. Han bærer på en dameveske, og kaster innhold fra veska fra seg, samtidig som han også putter enkelte gjenstander fra veska i sin egen lomme. Politiet kontakter ham, og mannens forklaring er at han har funnet veska. Mannen, en 30-åring fra Kristiansand tas — til tross for sin forklaring - med til stasjonen, mistenkt for å være i besittelse av tyvegods.

Kristiansand: Slåssing

02.56 kommer det meldinger om slåssing ved Lundsbroa. Politiet pågriper en mann som har vært i klammeri med flere andre. Mannen sparker under pågripelsen en polititjenestemann i hodet, og kan vente seg en anmeldelse. Mannen er en 34-åring fra Østfold.

URO: Her fra urolighetene ved Lundsbroa natt til søndag. MMS: Morten Boswarva Kristiansand: Vold

03.02 innbringes en person som har skallet ned en polititjenestemann under en pågripelse. Mannen, en 26 år gammel kristiansander, settes i arrest, og anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann.

**Grimstad: Vold

03.07** kontaktes en taxisjåfør av en mann mellom Fevik og Grimstad. Mannen forteller at flere personer skal ha fratatt ham bilen hans, samtidig som de også har brukt vold mot ham. Les mer i egen sak

**Grimstad: Fyll

03.10** kommer det melding om en beruset person som sparker etter en bil i Grimstad. Mannen lager en bulk i bilen. Mannen, en 22-åring fra Grimstad anmeldes for ordensforstyrrelse.

**Arendal: Innbrudd

03.48** kommer en kvinne hjem til sin leilighet i Kystveien og oppdager at noen har brutt seg inn i leiligheten mens hun var borte. Tyver har tatt seg inn gjennom en knust vindusrute. En tv er stjålet.

**Gjerstad: Bil på taket

04.29** meldes det om at en bil har endt på taket langs den såkalte Danskesletta. Politi rykker til stedet, men ingen personer er å finne hverken i eller ved bilen.

**Grimstad: Fyll

Noe senere** er det en beruset person som, selv etter flere anmodning fra politiet, nekter å fjerne seg fra Storgata. Mannen har vært innblandet i tilløp til bråk. Mannen tas med til arrest, og anmeldes for ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Grimstad-mannen er 21 år.

**Arendal: Trafikkuhell

07.36** kommer det beskjed til politiet via AMK om at en bil har endt i grøfta ved Ingeborgdalen. Politi og ambulanse rykker til stedet. Ingen personskader har oppstått, men mannen som kjørte er mistenkt for å ha vært ruspåvirket under kjøringen. Det tas utvidet blodprøve av mannen.