**VENNESLA: Biltyveri

09.45** En Hyundai H1 ble stjålet fra Vennesla i morgentimene. Bilen, som har kjennemerke PP70214, er merket med reklame for byggmester Lindekleiv.

**GRIMSTAD: TV-brann

09.59** Politiet får melding om brann i et fjernsynsapparat. Eieren av leiligheten slukket brannen med pulverapparat og kastet TV-en ut av leiligheten. Det ble derfor ikke behov for assistanse fra brannvesenet.

EVJE OG HORNNES: Tyveri

I løpet av helga er en tilhenger blitt stjålet fra området ved det nye fengselet på Evjemoen. Foruten tilhengeren er en komfyr og en kjøleskap blitt stjålet. Tilhengeren har kjennemerke PL 9635. **SØGNE: Ukjent mann gikk inn i to hus

12.04** Politiet fikk en telefon fra en beboer på Ausvigheia. Han fortalte at det hadde kommet en mann rett inn i huset, og han hadde hatt problemer med å få ham ut. Mannen skal ha sagt på svensk at han lette etter en kvinne. Politiet sendte ut en patrulje.

12.32 Politiet fikk en ny melding om at noen hadde hatt en ukjent mann på besøk i samme område. En snau time senere fant politiet mannen og kjørte ham direkte til psykiatrisk avdeling.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

12.26** Politiet stoppet en 49 år gammel mann som kjørte uten gyldig førerkort.

**SØGNE: Mulig knivtrussel

13.20** Noen tipset politiet om at hadde sett en person true en annen med kniv i Nodeland sentrum. Politiet dro til stedet, men så ingen av partene. De har heller ikke fått flere tips om knivtrusler.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narko

13.32** To personer ble pågrepet med mindre mengder narkotika i Østre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil funnet

13.37** Noen hadde sett to personer forlate en bil på Bispegra. De synes måten de forlot bilen på så merkelig ut. Det viste seg at bilen var stjålet. Den ble tauet inn.

**MANDAL: Ubudent overnattingsbesøk

14.24** Noen har knust et vindu og det ser ut til at de også har overnattet i stua i en leilighet i Fidjelia. Antakelig er ingenting stjålet.

**MANDAL: 16-åring kjørte bil

14.47** Politiet stoppet en bil på Rugland som hadde utgåtte dagskjennetegn. Den 16 år gamle gutten fra Mandal som kjørte bilen blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

14.50** En kristiansandsmann ble stoppet i Kongsgård allé. Han kjørte moped uten førerkort.

**SØGNE: Anmeldte vold fra forrige helg

15.34** En mann møtte opp på lensmannskontoret i Søgne og fortalte at han var blitt slått forrige helg på en tilstelning i Vinsland. Mannen hadde skadet to tenner, fått blodutredelser og hjernerystelse. Han ville anmelde forholdet.

**FLEKKEFJORD: Kjørte av veien

16.09** En bil med henger kjørte av veien på vei til Juvik. Bilføreren hadde oppført seg ganske spesielt etter utforkjøringen, og politiet ble sendt ut for å sjekke. Da fvn.no var i kontakt med dem sist var de ikke kommet til stedet.

**GRIMSTAD: Fant tyvegods

16.50** dukker en av to stjålne kompressorer opp igjen i Kroken i Grimstad. Det er Agder OPS som er frastjålet arbeidsutstyret. Tirsdag vil politiet undersøke om den andre kompressoren er i nærheten.

**KRISTIANSAND: Fyll

17.35** må politiet tilkalles for å få orden på rutebilstasjonen. To personer plager publikum, og de to driver i tillegg med drikking på offentlig sted. Én blir bortvist, den andre blir plasser i drukenskapsarrest. Den innbrakte er en 46-åring fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Nasking

18.15** melder en butikk på Sørlandssenteret om nasking, som er utført av en mindreårig gutt. Saken blir ordnet mellom vaktselskapet, butikken og guttens foresatte.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

19.06** blir en kvinne påkjørt ved Xstrata. Les mer i egen sak .