**KRISTIANSAND: Innbrudd

00.47:** Det meldes om innbrudd i seks kjellerboder på en adresse i Dronningens gate.

**TVEDESTRAND: Mulig påvirket-kjøring

01.00:** Patruljen i Holt stoppet en bil hvor det viste seg at føreren ikke hadde førerkort. Det ble videre mistenkt at sjåføren var påvirket av rusmidler. Det ble tatt utvidet blodprøve og er opprettet sak mot en 34-åring.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.38:** Slåsskamp ved et utested på Tyholmen i Arendal. Begge ble anmeldt av politiet for overtredelse av straffelovens paragraf 350, ordenforstyrrelse. Mennene ville ikke anmelde hverandre.

**KVINESDAL: Uten førerkort

03.42:** Lister-patruljen stanset en bilist som ikke hadde førerkort, etter å tidligere ha blitt tatt for ruskjøring. Passasjeren i bilen hadde lidd samme skjebne. Dermed måtte bilen parkeres og sjåføren ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Sykkeltyv tatt på fersken

08.05** fikk politiet melding om at noen ansatte på Sør Arena hadde tatt en sykktyv på fersken da hun prøvde å stikke av gårde med en sykkel. De forsøkte å holde på tyven til politiet kom til stedet, men klarte det ikke. Da politiet kom hadde hun klart å stikke av, men ble pågrepet av politiet like etterpå. Tyven, en 28 år gammel kvinne, ble tatt med til arresten.

RANDESUND: Innbrudd i hytte

Politiet fikk i dag morges melding om innbrudd i en hytte i Randesund. Innbruddet har mest sannsynlig funnet sted i løpet av helgen. Tyver hadde brutt opp inngangsdøren og romstert rundt i hytta. Foreløpig kan man ikke se at det er noe annet enn hyttenøklene som mangler. Politiet vil undersøke saken i løpet av dagen.

**LILLESAND: Innbrudd på ungdomsskolen

09.00** fikk politiet melding om nytt innbrudd på den nye ungdomsskolen i Lillesand. Det har i helgen vært to innbrudd der. Det første natt til fredag, men da fikk ikke tyvene med seg noe. Det andre natt til i dag og da fikk tyvene med seg en bærbar pc fra et kontor på skolen. Begge gangene har tyvene kommet seg inn ved å knuse ett vindu. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

VENNESLA: Grovt tyveri fra bedrift

Politiet fikk i formiddag melding om grovt tyveri fra en bedrift i Vennesla. Tyver skal ha stjålet kobber fra bedriften.