**KRISTIANSAND: Lagde bråk på Ernst

00.15** Politiet måtte rykke ut til Clarion Hotel Ernst etter melding om problemer med en gjest. Vedkommende ble kjørt hjem av patruljen, og fikk beskjed om å holde seg borte fra hotellet.

**ARENDAL: Tatt for urinering

00.25** En 22 år gammel mann fra Arendal kan vente seg en bot etter at han ble tatt for urinering i Friholmsgaten.

**KRISTIANSAND: Innbrakt for fyll

01.24** Politiet satte en 23 år gammel mann fra Tyskland i drukkenskapsarresten etter at han ble funnet i Rådhusgata. Mannen var ifølge politiet så full at han ikke kunne ta vare på seg selv.

**GRIMSTAD: I klammeri med vakter

01.30** To menn ble satt i arresten i Arendal etter at de havnet i klammeri med vakter ved et utested i Juskestredet i Grimstad. De to er en 28-åring og en 33-åring, begge fra Grimstad. Ingen personer ble skadet i bråket.

**EVJE OG HORNNES: Full mann sovnet

02.00** Innehaveren av et utested på Evje meldte fra til politiet etter at en mann sovnet. Verken innehaveren eller patruljen klarte å vekke den 39 år gamle mannen, men omsider ble han brakt til drukkenskapsarresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

02.15** En 26 år gammel mann fra Odda er mistenkt for promillekjøring etter at Utrykningspolitiet (UP) stoppet ham i Østerveien. Mannen måtte avlegge prøver og fikk førerkortet beslaglagt.

SONGDALEN: Bilfører stakk fra trafikkuhell

FARSUND: Slått ned av tre personer

**ARENDAL: Eldre mann angrepet

02.49** En 20 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet og satt i arresten etter at en eldre mann ble slått ned ved Scandic hotell. Den eldre mannen ble kjørt til legevakten med kutt i munnen. Han hadde også fått ødelagt brillene. Politiet vet foreløpig ikke noe om foranledningen, men episoden vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slått ned på Bakgården

03.00** En 18 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet og satt i arresten etter at vakter ved utestedet Bakgården så mannen slå ned en annen person. Forholdet vil bli etterforsket videre.

**FARSUND: Nytt voldstilfelle

03.55** En person kontaktet politiet etter at vedkommende skal ha blitt slått ned ved det gamle lensmannskontoret. Politiet har fått personalia på mistenkt gjerningsperson, og offeret vurderer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

04.28** Politiet pågrep to menn ved jernbanestasjonen for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Mennene, en 30-åing og en 31-åring fra Kristiansand, ble begge satt i arresten ved Kristiansand politistasjon.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd i bil

09.13** En bil skal ha blitt brutt opp ved Sira natt til lørdag. Tyvene har knust bakruten og stjålet et stereoanlegg.

**LYNGDAL: Stjal vekslepenger

09.18** Tyver skal ha brutt seg inn på Eik-senteret natt til lørdag. Så langt er det klart at vekslepenger er stjålet fra kassen. Stedet vil bli undersøkt av politiet senere lørdag.