AGDER: — Vi har hatt 23 forhold med slåssing og legemsbeskadigelser mellom midnatt og 04 i natt, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Søndag morgen satt 23 personer i arrest - 10 i Arendal og 13 i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på fest

23.20** En person på en fest i et hus i Leirdalen melder at en person er slått ned. Politiet kommer til stedet, men da har fem-seks bråkamkere stukket fra stedet. To personer blir kjørt til legevakt med mindre skader. Alle skal være personer i 18-årsalderen.

**GRIMSTAD: Måtte roe fest

23.45** Politiet fikk melding om en utagerende fest på Lilleroret, med høy musikk, folk som urinerte nabolaget og knuste flasker. Politipatruljen fikk stanset festen.

**KRISTIANSAND: Flere involvert i slåsskamp

23.51** Politiet får melding om en slåsskamp med 20-30 personer involvert i Johan Øydegards vei på Lund. To politipatruljer dro til stedet og var der tre-fire minutter senere, men da var alle forlatt området.

**ARENDAL: Slagsmål ved pub

23.58** Melding om slagsmål ved Fishermans pub. To minutter senere er politiet på stedet og skiller to personer. Det er hetisk for politiet og personene blir kun bortvist fra sentrum.

**LILLESAND: Amper kvinne lagt i jern

00.15** Vaktene på utestedet Sjøbua sliter med en kvinne i 60-årene som nekter å godta at hun ikke får mer å drikke. Hun er amper og vaktene på utestedet måtte til slutt legge henne i håndjern. Kvinnen ble kjørt hjem av politipatruljen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål ved rutebilstasjonen

00.30** Det blir meldt om slåssing ved rutebilstasjonen. En person skal ha blitt kastet ut i Vestre Strandgate slik at en bil måtte stoppe opp. Det var hektisk for politiet, som dermed kom for sent og alle var borte.

**ARENDAL: Slagsmål ved skole

00.50** En 14-åring kommer til politistasjonen og forteller at om slagsmål ved Birkenlund skole ved 21.30 tiden lørdag. Den fornærmede 14-åringen har merker av slag på overkroppen. Forholdet vil anmeldes over helgen. Ungdommer i 15-16-årsalderen skal stå bak volden.

**ARENDAL: Slagsmål mellom kvinner

01.03** En hysterisk kvinne ringer og forteller at hun er slått til og venninen blitt lugget. Den fornærmede vil anmelde forholdet. Alle involverte i slagsmålet skal være kvinner i 18-årsalderen.

**ARENDAL: Slagsmål ved Subway

01.23** En ansatt på Subway melder om slagsmål på utsiden av spisestedet, og ber om politiets hjelp. Politiet tar med en svensk 26-åring som bor i Tvedestrand. Mannen blir anmeldt for bråk på offentlig sted.

01.58 Fornærmede som melder inn forteller at han er slått til med en flaske i ansiktet og har navn på gjerningsperson. 35-åringen som ble slått til har kutt over venstre øye og venstre kinn. Han blir brakt til legevakt og vil anmelde forholdet over helga.

**RISØR: Slagsmål ved restaurant

02.06** To personer på 21 og 19 år fra området blir bortvist fra sentrum etter et slagsmål ved Brygga restaurant.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i Markensgate

02.18** Politiet får melding fra AMK-sentralen om slagsmål i Markens. Det er rolig når politiet kommer til stedet og det er uklart hva som har skjedd.

**FLEKKEFJORD: Slagsmål

02.35** En lokal 19-åring melder at han har vært i klammeri med noen personer av utenlandsk opprinnelse. Han har fått ei opprevet skjorte etter slagsmålet.

**KRISTIANSAND: Person slått ned

02.46** Melder har kommet over en person som er slått ned i Tollbodgata. Den fornærmede er 24 år og fra Kristiansand og blir kjørt til legevakt. Få minutter senere kommer en ny melding på det samme. Det er hektisk for politiet og trolig er det den samme hendelsen, som er innmeldt og loggført to ganger.

**FLEKKEFJORD: Fyllekjøring

03.00** En polsk statsborger blir stoppet for kjøring i beruset tilstand. Det blir tatt utvidede prøver av mannen.

**ARENDAL: To i arrest etter slagsmål

03.03** To lokale menn på 18 og 19 år blir pågrepet og satt i arrest i Arendal etter slagsmål ved 7-Eleven.

**ARENDAL: Bråk ved utested

03.10** Politiet pågriper og setter en 20-åring i arrest etter bråk ved utestedet Happy Time i Friergangen. Det har vært slagsmål med en del vitner og navn på fornærmede. En 21-åring blir brakt til legevakt med løse tenner. Det er ikke komme noen anmeldelse ennå.

**KRISTIANSAND: Melding om slåsskamp

03.18** Politiet får melding om slåsskamp utenfor spisestedet Rosa Panteren i Bestre Strandgate. Det er mye å gjøre for politiet som derfor ikke er der før 03.40. Da har forholdet opphørt.

**KRISTIANSAND: Mann slo til to personer - pågrepet

03.19** Vakter på utestedet Midnight melder om en mann som har slått til en annen utenfor utestedet. Den mistenkte mannen blir innbrakt ved Shell-stasjonen på Gartnerløkka. Mannen er 24 år og skal ha slått til en 28-åring og en 27-åring. En av dem ble brakt til legevakt med ambulanse.

**ARENDAL: Slått til

03.21** En melder sier han er blitt slått til ved 7-Eleven. Det var ingen vitner tilstede, men mannen som er 27 år og fra Oslo hevder han har vært bevisstløs. Han er i fin form når politiet prater med ham. 27-åringen vil anmelde forholdet når han kommer hjem til Oslo.

**LILLESAND: Tre voksne gikk til angrep

03.30** En ung mann melder at tre voksne karer gikk til angrep på ham og flere andre folk utenfor Terjes Trykkeri i Storgata. De tre personene har dradd fra stedet når politiet ankommer 10 minutter senre. Den fornærmede som meldte inn hendelsen klarte seg uten å måtte til legevakt.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned og sparket

03.34** Ei jente har vært vitne til at en mann er blitt slått ned og sparket til i krysset Tollbodgata Vestre Strandgate. Politiet får tak i fornærmede som navngir to gjerningsmenn. De er 22 og 21 år og blir pågrepet. De sitter i arrest og vil bli avhørt. Det er uklart hvor alvorlig skadet fornærmede ble.

**KRISTIANSAND: Vill krangel på hotell

04.13** Det skal være en vill krangel hvor ting knuses, på Scandic hotell i Markensgate. Når politiet kommer til stedet er det rolig og det viser seg å ikke være noe politiet kan gjøre.

**KRISTIANSAND: Drosjesjåfør angrepet

04.29** En drosjeeier melder at en av hans sjåfører er blitt angrepet da han kjørte to passasjerer mellom klokken 03.30 og 04.00. Det er mulig det kommer en anmeldelse i løpet av dagen.

**GRIMSTAD: Slagsmål ved Kafé Galleriet

05.27** Politiet får skilt to kamphaner utenfor Kafé Galleriet i Storgata. Den ene av dem er opphovnet øye og sprukket leppe. Den andre personen er noe mindre skadet. Personene blir bortvist og det er uklart om det kommer anmeldelse.