TVEDESTRAND: Stakk etter påkjørsel

22.19: En kvinne ringer politiet og forteller at bilen hennes ble påkjørt i Tvedestrand sentrum. Den ansvarlige stikker fra stedet, men politiet finner etter hvert frem til den mistenkte. Han viser seg å være i besittelse av en pose blåvaliumstabletter. 32-åringen blir anmeldt, og tablettene blir beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

20.46:** Brannvesenet rykker ut og slukker en brann ved Torkildsmyra skole. Ifølge politiet kan brannen være påsatt, og to gutter skal ha blitt observert idet de løp fra stedet like før brannen ble oppdaget.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv og valium

19.07:** To personer blir pågrepet i nærheten av Elvegata i Kristiansand. Den ene, en 21 år gammel kvinne, var i besittelse av en kniv, og den andre, en 47 år gammel mann, var i besittelse av to blåvaliumtabletter. Begge blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Barn tatt med hasj

17.56: Politiet pågriper fire personer i Kristian IVs gate. De er alle 15 år gamle, og den ene av dem hadde to gram hasj på seg. Alle innrømmet at de hadde røykt av reven, og dermed ble de overlatt til barnevernsvakta siden de er under 16 år.

KRISTIANSAND: Kranglet om kollisjon

16.31: På E18 ved avkjøringen til Sørlandssenteret ble en bil påkjørt av en annen. Det er foreløpig det nærmeste operasjonslederen i Agder politidistrikt tør å beskrive av hendelsesforløp. For de to involverte herremennene er rykende uenige om hva som har skjedd. Begge påstår den andre har skylda for uhellet. Den ene sjåføren, en 27-åring fra Kristiansand, klaget over smerter i nakken, mens en 33-åring fra Søgne ikke gav uttrykk for smerter utover fortvilesen ved å bli påkjørt. Uansett vil politiet etterforske saken, for å finne ut hva som egentlig skjedde. Noen promillemistanke eksisterer ikke.

BYGLAND: Sovnet ved rattet

15.42: Flere ringer politiet og melder om utforkjøring med hvit en varebil på Laudal ved Byglandsfjorden. Bilføreren er en polakk på 42 år, som innrømmer at han har sovnet ved rattet og kjørt av veien. Nakkesmertene er ikke værre enn at han avstår legehjelp, men de fører likevel til at politiet definerer dette som en ulykke med personskade. Derfor ble førerkortet til mannen beslaglagt og han blir anmeldt for forholdet.

TVEDESTRAND: Mulig promille, neppe førerkort

14.38: Politiet får melding om at en motorsykkel har kjørt inn i rekkverk ved Nyveien i Tvedestrand. En patrulje rykker ut og finner føreren av mc'en uskadet. Han er 32 år gammel, fra Tvedestrand, og ingenting tyder på at han har førerkort for kjøretøyet sitt. Dessuten mener politiet saken stinker av promille — så og si, og dermed utføres en promillekontroll. Mannen må påregne at nevnte rekkverk bokstavelig talt har satt en stopper for kjøringen en periode framover.

LILLESAND: Ut i krattskogen

14.28: Langs Høvågveien ved avkjørselen til Bronseplassen, oppdager en Up-patrulje en Volkswagen Polo som står "parkert" 40 meter inn i krattskogen. Det synes som et såpass merkelig valg, særlig i de traktene der kampen om parkeringsplassene er betydelig mindre enn i Kristiansand sentrum, at Up-patruljen sporer opp bilføreren. Han bekrefter via telefon at han har vært uheldig og kjørt på skauen. Han ble ikke skadet og sammen med politiet ble bilen trukket ut på veien igjen.

KRISTIANSAND: Krapp sving

14.05: En trailer tok en for krapp sving i rundkjøringen på Gartnerløkka. Dermed kom kjøretøyet borti jernrekkverket, som fikk en del skader. Ingen personer ble skadet, og i følge politiet ville bileier gjøre opp for seg overfor Kristiansand kommune, som eier gjerdet.