**KRISTIANSAND: Lagt i jern, hadde ikke nøkkel

01.01:** En mann som lekeslåss med en kamerat blir ilagt håndjern av vaktene på Harveys. Da de skal låse opp håndjernene finner vaktene ut at de ikke har nøkkel som passer. Etter en del frem og tilbake finner politipatruljen en løsning, og mannen får frigjort hendene.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp ved Leopold

00.52:** To jenter som slåss utenfor Leopold blir tatt hånd om av politiet. Jentene, som er 16 og 19 år, skal ha slått og lugget hverandre. Politiet lar saken ligge til det foreligger en eventuell anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Haiker slått og sparket

00.50:** En mann påstår at han ble overfalt av en person i en bil som stoppet mens han sto og haiket ved Samsen. En patrulje tar med seg mannen for å lete etter bilen, som de etter hvert får øye på. Det viser seg å noe mer til historien enn haikeren har fortalt, og gjerningsmann og offer skylder på hverandre. Politiet lar saken ligge, siden "offeret" ikke er påført noen skader av betydning.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

01.24:** Politiet rykket ut etter melding om høy musikk i Kongsgård Allé. En av naboene som ikke fikk sove hadde tidligere forsøkt å be naboen dempe musikken, men ble da truet med en stokk. Da politiet ankommer er det stille og rolig, men operasjonsleder opplyser at de har fått gjentatte klager fra samme sted ved tidligere anledninger.

GRIMSTAD: 11 mistet førerkortet i fartskontroll

**KRISTIANSAND: Jente besvimte

01.40:** Politiet kommer over ei jente som har besvimt ved Twist and shout i Markens gate. Ambulanse ble tilkalt, og jenta blir kjørt til sykehuset.

**KRISTIANSAND: Mistanke om promillekjøring

02.03:** Ei 26 år gammel jente fra Søgne ble stoppet på Varoddbroa. Hun mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, og ble kjørt til legevakten for blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt.

**MANDAL: Restaurantbråk

02.08:** En brysom restaurantgjest laget bråk i Mandal sentrum. 30-åringen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

**VENNESLA: Truet av gjeng

02.08:** Politiet fikk melding av noen som har tatt tilhold i et hus, som skal ha blitt truet av en gjeng på ti personer. Forholdet ble ordnet på stedet.

**NODELAND: Spydde i drosja

02.46:** En drosjesjåfør tilkalte politiet etter at en kvinnelig kunde hadde spydd i drosjen hans. Drosjesjåføren forlangte penger til rensing, men passasjerene nektet, og slengte igjen døra over fingrene hans. Drosjesjåføren bestemte seg for ikke å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Stengt inne på bryggeriet

03.08:** En ansatt ringte til politiet etter at han hadde låst seg inne på kontoret på Arendal bryggeri. Vaktselskapet kunne ikke rykke ut med en gang, og den ansatte måtte dermed belage seg på litt venting.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Vågsbygd senter

05.42:** Securitas meldte fra om et mulig innbrudd, og politiet dro til stedet. Sammen gikk de gjennom videobildene fra overvåkningskameraet, og fikk øye på en kjenning som hadde vært inne på senteret. Politiet vil ta kontakt med mannen, en 42 år gammel mann fra Kristiansand.

VENNESLA: Innbrudd i bank — stjal småpenger

ARENDAL: Sovnet bak rattet i sirkusbil

ARENDAL: Bil av veien