— Vi ønsket å legge oss litt på Bob Sinclars sound, og føler vi har kommet opp med en skikkelig kul låt med høyt sommerhitpotensiale, sier Aas.

I det som skal være ekte mP3-tradisjon har Aas, sammen med de to andre programlederne Helge Bull-Engelstad og Heidi Gjestad gått i studio og sunget inn en, til nå, hemmeligstemplet sommerlåt som blir å høre på kanalen gjennom hele sommeren.

— Det blir jo litt spesielt å spille noe man har vært med på å lage. Ikke nok med at det er vi som introduserer låta i studio, men nå skal vi la folket høre oss synge. Vi var jo veldig spente på om vi fikk lov til å putte den på lufta. Men tilbakemeldingen musikksjef Håkon Moslet ga oss var at han var overbevist, sier en fornøyd Bjørn Sture Aas til fvn.no.

Som programledere på radio lever både Aas og kollegene av stemmene sine. Det er likevel stor forskjell på å snakke og å synge , innser han.

— Jeg selv har vel aldri vært noen sangstjerne, så det var en særdeles stor prøve å stå i et studio å prøve å synge reint, sier Aas Men jeg vil nok si at Heidi er den som stiller sterkest om vi skulle ha deltatt i noe sangkonkurranse. Tror nok både Helge og jeg erfarte at det å holde en tone lenge er særdeles vanskelig. Så personlig har jeg fått ny respekt for artister for det de gjør.

Latterlig innspilling

Ikke alt gikk som smurt da sangen skulle spilles inn i studio.

— Det var jo helt klart stunder hvor latteren satt ekstra løst. Spesielt da vi skulle kore litt og hørte oss selv i headsettet. Husker spesielt en episode med den ene lange tonen jeg skal holde. Tror jeg hadde tjue forsøk siden jeg bare brøyt sammen i latterbrøl da jeg hørte meg selv.

- Hva slags følelser skal låte frembringe?

— Låta skal jo helt klart frembringe sommerfølelsen. Sol, strand, lettkledde mennesker, god stemning, seine kvelder. Egentlig skal den by på alt sommeren har å tilby, pluss litt ekstra. Sommerfri er jo en leken låt som spiller på litt flørting, noe som skjer MYE i sommertiden, sier Aas.