**RISØR: Overstadig beruset

11.51:** Politiet kjørte en overstadig beruset mann (42) fra Østermyr i Risør til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

11.51:** Det ble meldt om innbrudd i Vågsbygdhallen. Les mer i egen artikkel.

**LILLESAND: Hytteinnbrudd

14.19:** Ubudne elementer har oppsøkt en hytte i Indre Årsnes i Høvåg. En ny motorsag, et vedkløyver og slipemaskin er meldt stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse.

**FROLAND: Utbrent bil

15.01:** Politiet fikk melding om en utbrent bil ved Bøylestad i Froland. Politiet var i ettermiddag på stedet og hadde ved 17-tiden ikke fullstendig oversikt over hendelsen.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for besittelse

16.02:** Etter melding om en mistenkelig person ved Ægirs vei på Lund i Kristiansand pågrep politiet tre personer. Politiet mistenker disse for å ha vært i besittelse av narkotiske tabletter uten nødvendige papirer og flere gjenstander som politiet tror at kan være tyvegods. Politiet jobber med saken utover kvelden.

**LYNGDAL: Stakk fra politiet

16.23:** Lister-patruljen ba operasjonssentralen om informasjon om eierforholdet til en bil ved Rom i Lyngdal. Da politiet forsøkte å stoppe bilen nektet bilføreren å stoppe bilen og fortsatte langs E39. Ved Rom svingte bilen inn i et boligfelt, og vakthavende operasjonsleder i Agder-politiet kommanderte dermed politiet til å avslutte jakten og gå over i såkalt etterfølgelse. Kort tid senere fant politipatruljen bilen forlatt og to personer skal ha stukket fra stedet.