**TVEDESTRAND: Tok tyver på fersken

06.42** Politiet fikk telefon fra en person som fortalte at to personer var i ferd med å bryte seg inn i bilen til mora. Den stod parkert på torvet. Politiet fikk tak i den ene, men den andre kom seg unna. Den pågrepne er en kvinne på 25 år som ble tatt med til arresten.

HÆGEBOSTAD: Stjal sekshjuling

I løpet av natta har noen brutt opp en hengelås og tatt seg inn i en låve på Tingvatn. En Polaris Big Boss sekshjuling er stjålet. Lensmannskontoret jobber videre med etterforskningen.

ARENDAL: Kontroll på skoleveien

Fra klokken 08 og utover formiddagen har UP holdt såkalt skoleveikontroll ved Kolbjørnsvik barneskole. Operasjonssentralen har ikke fått tilbakemelding om at noen fikk reaksjoner i kontrollen.

KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Hånes

En grå Opel Vectra med registreringsnummer NE 57255 er stjålet fra en garasje i Riskestien.

LILLESAND: E 18 stengt i to timer etter trailervelt

**ARENDAL: Undersøker olje i sjøen

10.12** Politiet har fått tips om at det er olje i sjøen ved Staubø. Brannvesenet er varslet, og politiet holder på med å undersøke saken.

— Vi bruker litt tid på å finne ut av hva det er. Men mange ganger er det vanskelig å finne ut hvor oljen kommer fra, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Mistanke om tyvegods

10.14** En UP-patrulje kontrollerte en bil. I forbindelse med dette oppdaget de noen dekk og felger som muligens kan være tyvegods. To personer ble tatt med til politistasjonen for avhør.

ARENDAL: Stjal mc-skilt

Et skilt med nummer PF 6803 er stjålet fra en oransje KTM 620-motorsykkel som stod parkert på Torbjørnsbu.

**LINDESNES: Bil av veien

11.39** Det ble oppdaget at en bil hadde kjørt utfor E 39 på toppen av Fasseland-bakken. Bilen stod ifølge politiet stygt til, men det ble ikke meldt om trafikale problemer. Ingen skal ha blitt skadet.

**SETESDAL: Kjørte uten førerkort

16.00:** Politiet i Setesdal stoppet en bilfører som kjørte uten førerkort ved 16-tiden. Sjåføren, en 42-åring bosatt i dalen, mistenkes også for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Nødvendig blodprøve ble tatt av mannen.

**ARENDAL: Postkasse sprengt

20.35:** En av postens røde postkasser i Arendal ble funnet sprengt. Les mer i egen sak.

**VALLE: Snøscooter stjålet

21.18:** En snøscooter-eier kom hjem til sitt hjem i Brokke og oppdaget da at hans snøscooter var stjålet. Scooteren er en grå-gul Polaris 800 rmk 2003-modell med kjennemerke NX8940. Det er ikke klart når snøscooteren ble stjålet, men spor på stedet kan tyde på at det har skjedd i løpet av dagen.