HIRTSHALS/KRISTIANSAND: — Vi ble 30-40 minutter forsinket. Men alle som ble rammet av kansellering i går, og alle som hadde billett i dag kom seg hjem, eller kommer seg hjem med båten i kveld, sier linjesjef Odd Grønberg i Color Line, til fvn.no.

Grunnen til forsinkelsen var at mange som ikke hadde billett til Color Lines seiling, som hadde blitt rammet av kanselleringer til andre fergeselskaper, hadde stilt seg i bilkøen til Superspeed da båten skulle lastes.

— Det gjorde at det ble litt kaos da bilene måtte ut av køen. I tillegg måtte vi finlaste for blant annet å få plass til en del trailere som ikke kom seg hjem lørdag, sier Grønberg

Journalist i Fædrelandsvennen, Birgitte Klækken, var en av mange på kaia i Hirtshals som ventet på å komme om bord i Superspeed.

— Det er kø langt ut av Hirtshals, og båten skulle gått for 15 minutter siden. Det er mange stressa folk her nå, som er redde for å ikke komme seg hjem, opplyste journalist i Fædrelandsvennen, Birgitte Klækken, på telefon fra Danmark tidligere på søndagen.

Det ble to rekordfulle båter, da begge er helt fullbooket, som selte hjem til Larvik og Kristiansand søndag. Totalt 1050 biler.

— Siden begge båtene går cirka samtidig har jeg stor forståelse for at folk synes at det ser voldsomt ut på kaia i Hirtshals nå, og at de er bekymret for plassen, men det er altså ikke noe problem, beroliget Grønberg tidligere på søndagen.