AGDER: Som vanlig har fulle sørlendinger gjort sitt for å sysselsette Agders politimannskaper natt til søndag.

**Vennesla: Litt for festlig 1

00.12** må politiet roe ned en fest på Øvrebø.

**Lyngdal: Litt for festlig 2

00.14** tilkalles også politiet for å roe ned en fest, men festen er i ferd med å oppløses når patruljen kommer til festlokalet.

**Grimstad: Biluhell

Noe senere** meldes at en bil har kjørt utfor E 18 like ved Statoil øst for Grimstad sentrum. Føreren har gått fra stedet, men blir funnet noe senere. Bilfører mistenkes for å ha kjørt i fylla, og må avlegge utvidet prøve.

**Arendal: Litt for ung

00.20** ønsker en jente å komme seg inn på utestedet Fisherman's Pub. Hun fremviser falsk legitimasjon, og vaktene ved utestedet kontakter politiet.

**Arendal: Offentlig drikking

00.30** oppdages en mann som drikker øl i full offentlighet. Personen anmeldes.

**Vennesla: Blodig og agressiv

00.33** oppdages en blodig person i sentrum av bygda. Politiet ønsker å hjelpe mannen hjem, men vedkommende blir da agressiv mot politifolkene. Vedkommende skysses i stedet til arresten i Kristiansand.

**Kristiansand: Spytting

Noe sener** e blir en mann kranglete ved Ernst. Først kommer han i klammeri med vaktene, deretter driver han sin egen form for utagerende festing mot polititjenestemennene som kommer til stedet. Vedkommende arresteres og anmeldes.

**Arendal: Kranglete mann

01.27** skjer en liknende episode ved Fisherman's Pub. En kranglete mann sparker og slår etter politiet, og vedkommende arresteres og anmeldes.

**Arendal: Trøtt

01.31** vekkes en sovende mann på Nedre Tyholmen. Mannen blir bedt om å gå hjem for å sove.

**Mandal: Slåsskamp

01.41** meldes det om at to er i slåsskamp i full offentlighet. De to skillles fra hverandre.

**Kristiansand: Tørst

Litt etter** melder Tollvesenet om beslag av 120 liter øl som en mann har forsøkt å smugle i land fra Color Lines skip Superspeed. Mannen blir bøtelagt for smuglingsforsøket.

**Kristiansand: Uten lappen

01.10** stanses en mann som kjører bil i Suldalsveien. Han har ikke gyldig førerkort.

**Kristiansand: Nasking

03.28** tas en person med buksa nede mens han stjeler varer i storkiosken Seven Eleven i Markens gate.

**Kristiansand: Vold

03.31** er to i slåsskamp på utestedet Twist And Shout. Én må til legevakt. Når motstanderen er satt ut av spill begynner seierherren en slåsskamp med politiet. Her vinner politiet, og slåsskjempen legges i jern og settes i arrest.

**Mandal: Vold

03.42** skjer noe likende ved utestedet Herr. Redaktør. En mann som krangler med vaktene på utestedet kommer etter hvert også i klammeri med politiet. Politiet vil kjøre mannen hjem, men han slår seg vrang. Da inviterer politiet ham hjem til sin glattcelle i stedet. Vedkommende anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann.

**Kristiansand: Nasking

04.06** er en tyv nok en gang på ferde i storkiosken Seven Eleven i Markens gate.

**Arendal: Veskekasting

Litt etter** observerer en patrulje at to personer kvitter seg med en veske på Malmbrygga. Det viser seg at veska er stjålet. De to pågripes, arresteres og anmeldes.

**Flekkefjord: Vold

03.30** kommer politiet i kontakt med en person som forulemper patruljen. Vedkommende nekter dessuten å oppgi personalia, og personen kan vente seg en anmeldelse.

**Åmli: Branntilfelle

04.47** meldes det om en mindre branntilløp i noe skiutstyr på utsiden av et bolighus. Forholdet vil bli etterforsket som en mistenkelig brann.

**Kvinesdal: Vold

05.24** ringer personalet ved Utsikten hotell og forteller at en person går amok i lobbyen. Mannen knuser inventar. Han stikker så fra stedet, men politiet pågriper ham noe senere.