LILLESAND: Trafikkontroll

18.33: UP har hatt fartskontroll på E 18 ved Gaupemyr i Lillesand. Høyeste hastighet ble målt til 149 km/t og førte til førerkortbeslag. I tillegg fikk syv sjåfører forenklet forelegg for fart.

ÅMLI: Trafikkontroll

18.33: På Dølemo har UP hatt trafikkontroll i 50-sonen. 19 personer har fått forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 74 km/t.

GRIMSTAD: Løs hest på E 18

16.00: Politiet rykket ut til E 18 ved Vik i Grimstad etter melding om en løs hest med vogn, uten fører. Ifølge vitner går trafikken sakte i begge retninger. Politiet meldte etterhvert at hesten har kommet seg ut av veibanen.

To politipatruljer og brannvesenet rykket ut, og fikk stoppet hesten i nærheten av Grimstad kirke.

– Vi forsøkte å stoppe hesten med passaten, men da knakk sidespeilet og den løp videre. Vi fikk inn større bil, og brukte den til å presse hesten inn mot en husvegg for å få stoppet den, sier politibetjent Karl-Jakob Espeseth til Fædrelandsvennens frilanser på stedet.

Hesten gikk for egen maskin tilbake til stallen, men blødde litt fra munnen. Bakgrunnen for hendelsen er at rytteren falt ut av vogna, og hesten dro avgårde på egenhånd.

Begge politibilene fikk materielle skader etter sammenstøtene med hesten.

SONGDALEN: MC-velt

13.45: En MC-fører har veltet i Lyngdal, ingen andre kjørevogn er involvert. Politiet er på stedet, og føreren skal ikke være skadet. Politiet dirigerer trafikk på stedet i påvente av bilberging. Trafikken går sakte i begge retninger.

LYNGDAL: Trafikkulykke

13.12: Se egen sak

ARENDAL: Tatt uten førerkort

11.07: Politiets patrulje stanser fører av personbil som ikke innehar førerkort i Sørsvannsveien. Forholdet anmeldes.

GRIMSTAD: Beslagla førerkort

10.40: På Fjæreveien har UP hatt laserkontroll i 50-sonen mellom klokka 08.00 og 1040. Høyeste hastighet ble målt til 78 km/t og førte til førerkortbeslag og anmeldelse. I tillegg fikk tre sjåfører forenklet forelegg.

MANDAL: Kjørte av veien

03.53: En person ble kjørt til legevakt etter en ulykke ved Valand. E 39 var sperret en periode.

ARENDAL: Promillekontroll

00.30: Fem båtførere ble kontrollert for promille av politiets båtpatrulje. Alle besto.