— Jeg må bare innrømme at jeg hadde håpet på bedre enn dette. Starten var helt elendig, og det ble i det hele tatt et rotete løp, men dette er NM, og i et mesterskap er det medaljen og plasseringen som teller, sa Vladimir Vukicevic til NTB etter sin tredje NM-gull totalt.Søsteren Christina, som var storfavoritt på korthekken for kvinner, har sju medaljer fra før, men hun kunne ikke stille i NM i år på grunn av en skade. Nå jobber hun febrilsk for å bli skadefri til VM i Sør-Korea om 14 dager.

— Sesongen har ikke vært så vellykket og bra for meg i år. Jeg fikk kyssesyken i våres og kunne ikke trene i april og mai. Fortsatt må jeg passe på at det ikke blir for tøft.

— Men jeg kom meg med til finalen i U23-EM og løp på 13,89 sekunder, og etter dette skal jeg være med i Universaden i Shanghai. Fram til den konkurransen kommer jeg til å jobbe mest med det tekniske i løpingen min, sa Vukicevic.

Han sa også at han kommer til å satse på innendørssesongen kommende vinter. Der skal han legge grunnlaget for å kvalifisere seg og gjøre det bra i EM i Helsingfors, og det er også et mål for ham å forsøke seg på kravet til OL i London. (©NTB)