KRISTIANSAND: — Det ble funnet mindre mengder hasjis i bilen. I tillegg ble det beslaglagt en Replica revolver, og slegga som de brukte til å knuse vinduet med, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Stakk av i bil

Det var klokken 02.28 at politiet ble varslet om innbrudd i Kiwi-butikken på Hånes. Ifølge vitner skulle tre personer ha blitt observert i området. Gjerningsmennene stakk fra stedet i en mørk personbil.

Politiet sendte ut flere patruljebiler i et forsøk på å innhente gjerningsmennene. Da den første patruljen kom til stedet, ble det observert en bil i området. Føreren ga gass og stakk av.

Neste patruljebil oppsøkte åstedet og kunne konstatere at det var gjort innbrudd i to forretninger, henholdsvis Sørlandets Hudpleiefagskole og Grønn og Skjønn AS.

Endte i hekk

— Kort tid etter kommer den ene patruljebilen over kjøretøyet til de mistenkte. Føreren kjører bilen inn i en hekk i Ryenveien. Det blir pågrepet tre unge gutter. Alle tilhører det mye omtalte intitusjonsmiljøet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Ifølge politiet er det også mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.

Kjøretøyet, en BMW, var meldt stjålet, opplyser Steinsland.