AGDER: Politiet måtte i kveld kl.21.59 følge etter en bil som ikke ville stoppe for en stoppkontrollpost på E39 ved Ime Bedehus i Mandal i kveld.

— Bilen som ikke ville stoppe kjørte i stor fart forbi stoppkontrollposten. Politiet fulgte etter og fant bilen etter kort tid i grøfta, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Ingen av de tre mennene på 20, 23 og 24 år som satt i bilen ble skadet etter utforkjøringen. Da de ble pågrepet ble det funnet en pose med rester av det som kan minne om narkotika.

— De tre mennene fra Vennesla ble kjørt til sentralarresten i Kristiansand. Det er ikke mistanke om at bilen er stjålet, eller at det skal være snakk om kjøring i ruspåvirket tilstand, sier operasjonslederen.

**KRISTIANSAND: Stjålet mc

14.48:** En hensatt mc blir funnet i Sommerrogata, og politiet klarer etter hvert å spore eieren av kjøretøyet. Han forklarer at mc'en er meldt stjålet, og saken blir dermed oppklart.

LYNGDAL: Steinras

15.36 kommer det meldinger om at et steinras har gått over veien i nærheten av Egilstad. I forbindelse med raset tar en trafostasjon, som blir rammet av stein, fyr.

**GRIMSTAD: Stjålne sommerhjul

16.11:** En bileier skal i gang med å legge om til sommerdekk, men oppdager at noen har stjålet hjulsettet fra garasjen hans i Frivoldveien. Også en mc er stjålet fra garasjen.

**VENNESLA: Innbrudd

16:15** ringer en huseier som akkurat har kommet fra påskeferie. Vedkommende forteller at tyver har tatt seg inn i en bod i tilknytning til husets garasje mens huseier var borte. Man har foreløpig fastslått at klær er stjålet. Det er også rotet en hel del i boden.

**KRISTIANSAND: Traktortyveri

16.25** meldes det at en gul John Deere-traktor er stjålet fra Møllevannsveien. Den har registreringsnummer ZF3520. **ARENDAL: Påkjørsel

16.30** ringer en bileier og forteller at vedkommende har kjørt på et rådyr, like ved Harebakken. Viltnemda er kontaktet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

17.27** oppdager man at ubudne gjester har vært inne i et hus i Lindeveien. Huset er nylig vidersolgt til nye eiere, og står derfor for tiden tomt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

17:42:** Det kommer melding fra en bileier om at noen har knust et vindu og stjålet en GPS.

— Rattlåsen er ødelagt, så det kan tyde på at bilen også er forsøkt stjålet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Bilen sto parkert ved jernbanestasjonen.

**KRISTIANSAND: Tatt med stoff

18.29:** En politipatrulje stanser en 46 år gammel kristiansander som er i besittelse av mindre mengder narkotika.

RIKSVEI 9: Påkjørsel

20.12: Politiet fårmelding om et påkjørt rådyr på riksvei 9 sør for en gokartbane. Politiet har vært i kontakt med den lokale viltnemnda.

ARENDAL: Innbrudd

21.40: En TV og en playstation er meldt stjålet fra en adresse i Arendal.

GRIMSTAD: Promillekontroll

21.30: Politiet har hatt en promillekontroll i Grimstad fra 20.30 til 21.30. 47 bilførere er kontrollert uten tegn til promille.