LILLESAND: 43-åringen ble natt til søndag sendt til sykehus med hjerneblødning og omfattende hodeskader. Søndag ettermiddag var han bevisst, men fremdeles under behandling ved Sørlandet sykehus Kristiansand.

— Tilstanden hans er stabil, opplyser vakthavende ortoped Søren Vindfeld til fvn.no.

Politiet fikk melding om saken klokken 2.55 i natt. 43-åringen var da blitt slått i bakken etter å havnet i klammeri i med en annen mann. Hendelsen skal ha funnet sted ved trappen til butikken Online i Lillesand sentrum.

— To parter var involvert. Mannen som nå er siktet skal ha tildelt fornærmede et slag slik at han gikk i bakken. Hva som skjedde i forkant er uklart. Ingen av de involverte er foreløpig avhørt, sier vakthavende jurist Unni Guldberg i Agder politidistrikt.

En 34 år gammel mann sitter i politiets varetekt i Kristiansand. 34-åringen er siktet for legemsbeskadigelse, og vil trolig bli avhørt i løpet av søndagen.

Politiet skal i tillegg avhøre et par vitner. 43-åringen vil forklare seg når han er i stand til det.

— Skaden ble tidlig klassifisert som en alvorlig hodeskade. Han ble kjørt til sykehuset i Kristiansand, hvor det ble konstatert hjerneblødning, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

Den siktede 34-åringen er ikke kjent for Agder-politiet fra tidligere.